Καμία σχέση με το μόντελινγκ - Οι σπουδές του Χρήστου Μπίρμπα του νέου coach του GNTM 5 πριν γίνει μοντέλο

Όσα δεν ξέρουμε για εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με το μόντελινγκ - Οι σπουδές του Χρήστου Μπίρμπα του νέου coach του GNTM 5 πριν γίνει μοντέλο

Τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο του GNTM έχουν ξεκινήσει και τρέχουν πολύ γρήγορα αλλά παράλληλα προστατεύονται με μεγάλη μυστικότητα, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια στην τηλεόραση του STAR.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν δούμε τις διαγωνιζόμενες αλλά και τους κριτές, εξασφαλίσαμε στοιχεία για το προφίλ του Χρήστου Μπίρμπα, του νέου coach, από τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα περιγράφοντας αναλυτικά τον εαυτό του.

Όσα δεν ξέρουμε για τον νέο coach του GNTM 5, Χρήστο Μπίρμπα

«Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω

Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα. Είμαι 30 χρόνων. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ».

Χρήστος Μπίρμπας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: christosbir - Instagram

Η έκπληξη που δέχτηκε ο Μπίρμπας στα γυρίσματα του GNTM 5

Τα γυρίσματα του GNTM 5 συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου το ριάλιτι μοντέλων να βγει στον αέρα την επιθυμητή ημερομηνία. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι εκπλήξεις και οι ανατροπές πρόκειται να εντυπωσιάσουν τους πάντες μιας και έγιναν αρκετές ριζικές αλλαγές.

Ένα νέο πρόσωπο που αναμένεται να δούμε επίσης στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι είναι και το γνωστό μοντέλο, Χρήστος Μπίρμπας. Συγκεκριμένα, ο νέος coach, ο οποίος πήρε τον ρόλο του Γιώργου Καράβα, γιόρτασε τα γενέθλιά του στα backstage του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες του, του έκαναν τούρτα – έκπληξη με την Mary Vitinaros να του εύχεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.