Ντυμένη στα λευκά και με τον Παπαδάκη στο πλευρό της - Πρεμιέρα για την Μιχελιδάκη στο OPEN

Τα πρώτα λόγια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντυμένη στα λευκά και με τον Παπαδάκη στο πλευρό της - Πρεμιέρα για την Μιχελιδάκη στο OPEN

«Να σας πούμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Να είμαστε καλά, να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε μπαταρίες μας και να χαρείτε τις ομορφιές της χώρας μας ή όπου αλλού αγαπάτε να πάτε», ήταν τα τελευταία λόγια της Μαριόν Μιχελιδάκη στο φινάλε της εκπομπής της στο OPEN. Σήμερα, περίπου έναν μήνα μετά έκανε πρεμιέρα στο κανάλι.

Μαζί της και φέτος βρίσκονται ο Γιάννης Μπούτος, ο Γιώργος Δάσκαλος, οι Κωνσταντίνος Ντάφλος και Τζώρτζια Γεωργίου που ήρθαν με μεταγραφή από το STAR, ο Γιώργος Δάσκαλος και ο Φοίβος Παπαδάκης.

Η Μαριόν Μιχελιδάκη ντυμένη στα λευκά και με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη της καλωσόρισε τους τηλεθεατές της λέγοντας: «Καλό μεσημέρι, ξαναβρισκόμαστε! Τι κάνετε; Πώς περάσατε; Σας λείψαμε; Εμάς μας λείψατε πάντως και ήρθαμε πριν καλά καλά βγει ο Αύγουστος».

Η πρεμιέρα της Μιχελιδάκη στο OPEN

Λίγα λόγια για την Μάριον Μιχελιδάκη

Η Μάριον Μιχελιδάκη έχει συστηθεί ως εξής: “Γεννήθηκα στην Αθήνα με ρίζες από Κρήτη που πάντα κουβαλάω. Σχολεία πολλά, ιδιωτικά και δημόσια, δεν κατάφεραν να μου κινήσουν το ενδιαφέρον για τα περισσότερα μαθήματα. Διάβαζα εξωσχολικά και έβλεπα ταινίες, ξενύχτια ατελείωτα με Ιταλικό νεο-ρεαλισμό. Μετά τις σπουδές της δημοσιογραφίας σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, η αγάπη για τον κινηματογράφο με οδήγησε στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό και μικρή θητεία στην ελληνική υπηρεσία του BBC.

Επιστρέφοντας, άφησα πίσω μου το ΣΚΑΙ όπου ξεκίνησα με την τηλεόραση κι έδωσα ένα βιογραφικό στην ΕΡΤ, με την υποσημείωση …μ’ ενδιαφέρει μόνο το σινεμά! Μάλλον με πήραν στα σοβαρά κι ακολούθησαν κάποια χρόνια με στήλες κινηματογράφου σε καθημερινές εκπομπές, ατελείωτα ταξίδια, συνεντεύξεις. Αφού απομυθοποίησα το μισό star system του Χόλιγουντ, ενθουσιάστηκα με κάποιους, απόρησα με άλλους, δέχθηκα τη συμπαρουσίαση της εκπομπής “Συν κ πλην” παράλληλα με το “Cinetrip ” που ήδη έκανα.

Έπειτα ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου κι αποφάσισα να αφήσω για λίγο τη βαλίτσα στη ντουλάπα. Τότε προέκυψαν οι εκπομπές “Σχέδιο πόλης” και για τρία χρόνια το “Σε χρόνο tv”. Eνδιάμεσα είχα ραδιόφωνο (Ωχ FM, ΣΚΑΙ, Γ’ πρόγραμμα) και περιοδικά (ΣΙΝΕΜΑ,ELLE,VOTRE BEAUTE). Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην ΕΡΤ”.