«Να γεμίσουμε μπαταρίες...» - Αυλαία για το Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον! Το "αντίο" της Μιχελιδάκη και της παρέας της

Ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Να γεμίσουμε μπαταρίες...» - Αυλαία για το Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον! Το

Το μεσημέρι της Παρασκευής 22/7 αυλαία έριξε η εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον με την παρουσιάστρια την Μάριον Μιχελιδάκη και την ομάδα της να αποχαιρετούν δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά ενώ ευχαρίστησαν το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του.

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» έδωσαν η Μάριον Μιχελιδάκη και οι συνεργάτες της

«Να σας πούμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Να είμαστε καλά, να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε μπαταρίες μας και να χαρείτε τις ομορφιές της χώρας μας ή όπου αλλού αγαπάτε να πάτε. Θα κατευθυνθώ ανάμεσα στους αγαπημένους συναδέλφους και με αυτό εδώ το πλάνο αγαπημένης παρέας, που σας κρατήσαμε παρέα αυτούς τους τελευταίους μήνες που βρεθήκαμε εδώ.

Δίνουμε ραντεβού ξανά για Σεπτέμβρη και θα τι ώρα θα είμαστε εδώ; Ξανά στις 14.00. Να είστε καλά, ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά και καλό καλοκαίρι» είπε στην αποφώνηση η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Δεν έχετε φτήνια και..» - Το δημόσιο μπράβο του Γιώργου Παπαδάκη στη Μάριον Μιχελιδάκη και την εκπομπή της

Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε σήμερα Δευτέρα 4/7 να κάνει μία έκπληξη στο στον γιο του, Φοίβο Παπαδάκη -ο οποίος πρόσφατα εξομολογήθηκε για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχθεί. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», όπου και εξομολογήθηκε όσα έζησε με τον γιο του στην Πορτογαλία το 2004.

Λίγο αργότερα, η Μάριον Μιχελιδάκη του ζήτησε να πει και δυο λόγια και για την εκπομπή τους.

«Είστε μια χαρά! Είστε μια φρέσκια ομάδα, είστε στα πρώτα σας βήματα, αλλά είναι τόσο σταθερά και καλά. Αυτό που θέλω να πω είναι, και δεν το λέω επειδή συμμετέχει και ο Φοίβος, είναι ότι βγάζετε μια αξιοπρέπεια, κάτι που στην τηλεόραση είναι δύσκολο να βγει», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε επίσης: «Δεν έχετε φτήνια και μπράβο σας. Δεν κάνετε τηλεόραση για την τηλεθέαση, κάνετε τηλεόραση γιατί σας αρέσει αυτό που κάνετε και πολύ γρήγορα θα δείτε ότι θα αρέσει και σε πολλούς αυτό που κάνετε».