«Τελειωμένο απόβρασμα της κοινωνίας...» - Ξέσπασμα δίχως αύριο από τον Βασιλάκο για την κτηνωδία στα Γιάννενα

''Άστραψε και βρόντηξε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τελειωμένο απόβρασμα της κοινωνίας...» - Ξέσπασμα δίχως αύριο από τον Βασιλάκο για την κτηνωδία στα Γιάννενα

Το περιστατικό με την κακοποίηση ζώου και συγκεκριμένα γαϊδάρου στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και το υπόλοιπο πανελλήνιο, με τον δράστη, που έσερνε το ζώο να μην παραδέχεται πως η απάνθρωπη πράξη συνέβη από πρόθεση.

Δεν είναι λίγα τα δημόσια πρόσωπα, που έχουν ξεσπάσει για το συμβάν μέσα από τα social media, ανάμεσα σε αυτά η Κατερίνα Τσάνταλη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος έκανε ένα άκρως οργισμένο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καταδικάζοντας την πράξη.

Το ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου για την κτηνωδία στα Γιάννενα

Βασιλάκος ξέσπασμα κτηνωδία

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Αφέθηκε ελεύθερος ο δράστης;

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί σάλος με την κακοποίηση ενός γαϊδουριού στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων. Ο άνδρας, που φέρετε να έκανε την συγκεκριμένη κτηνωδία λέγεται, πως είναι αντιδήμαρχος της περιοχής και αρνείται την πράξη από πρόθεση.

Στη συνέχεια της Δευτέρας 29/8 μέσα από την εκπομπή ''Ώρα Ελλάδος'' έγινε γνωστό, πως 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Τέθηκαν ωστόσο περιοριστικά μέτρα, όπως η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα, σύμφωνα με το epiruspost.gr.