«Είμαι σε σοκ...» - Άγριο ξέσπασμα από την Κατερίνα Τσάνταλη για τη φρικτή κακοποίηση ζώου στα Ιωάννινα

«'Εσερνε το ζώο για...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι σε σοκ...» - Άγριο ξέσπασμα από την Κατερίνα Τσάνταλη για τη φρικτή κακοποίηση ζώου στα Ιωάννινα

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες άλλη μια κακοποίηση ζώου, που συνέβη στην περιοχή της Ζίτσας των Ιωαννίνων με τον 63χρονο αντιδήμαρχο της περιοχής να κακοποιεί βάναυσα ένα γαϊδούρι και να μην παραδέχεται ωστόσο την πράξη του παρά τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που διαμαρτυρήθηκαν είναι και η Κατερίνα Τσάνταλη πολύ ευαισθητοποιημένη με τέτοια ζητήματα ειδικά μετά την καταστροφή του καταφυγίου της. Η ίδια την Κυριακή 28/8 με δύο stories στο instagram ξέσπασε κανονικά χαρακτηρίζοντας τον κακοποιό, ως δολοφόνο.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Τσάνταλη για κακοποίηση ζώου σε χωριό των Ιωαννίνων
Τσάνταλη για κακοποίηση ζώου

Τσάνταλη ξέσπασμα

«Είμαι σε σοκ με τις εικόνες που μου έχετε στείλει. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι βλέπω τα έντερα ενός ζωντανού πλάσματος σε κουβάδες. Αν είστε μάρτυρες αυτού του φρικτού βασανισμού που έγινε σήμερα στο χωριό Γραμμένο, Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, ή γνωρίζετε οτιδήποτε επιπλέον παρακαλώ μιλήστε στις αρχές & στην τοπική φιλοζωική που κατέθεσε την μήνυση.

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος που έσυρε το γαϊδουράκι στον δρόμο με αποτέλεσμα να ξεκοιλιαστεί βασανιστικά. Εύχομαι να μην υπάρξει ούτε η ελάχιστη συγκάλυψη. «Ατύχημα» δήλωσε ο δολοφόνος, ο απόπατος του ανθρώπινου είδους, που έσερνε το ζώο για 1 χιλιόμετρο».

Εξωτερική φωτογραφία: Νdp

Εσωτερική φωτογραφία: katrina_tsantali - instagram

Οι δηλώσεις του κακοποιητή

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Ζίτσα Ιωαννίνων το απόγευμα του Σαββάτου 27/8, συγκλονίζοντας τους κατοίκους της πόλης, μήνες μετά την γυναικοκτονία που είχε σημειωθεί εκεί. Ένας 63χρονος, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος στον συγκεκριμένο Δήμο, έσερνε έναν γάιδαρο για περίπου ένα χιλιόμετρο με το αγροτικό του αυτοκίνητο, ο οποίος αιμορραγούσε σε όλη τη διάρκεια.

Μερικές ώρες αργότερα, συνελήφθη στο σπίτι του και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι δεν κακοποίησε το ζώο και πως πρόκειται για ατύχημα. Μάλιστα, στην κατάθεσή του, ανέφερε στους αστυνομικούς πως έσερνε το άτυχο ζώο με το αυτοκίνητο του, χωρίς να το έχει αντιληφθεί.