«Ένα από τα μυστικά είναι να...» - Και όμως αυτή είναι η "πηγή" νεότητας της Άντζελας Γκερέκου

Το αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ένα από τα μυστικά είναι να...» - Και όμως αυτή είναι η

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της Γης της Ελιάς, όπου και πρωταγωνιστεί, η λαμπερή και πάντα κομψή Άντζελα Γκερέκου, συνεχίζει τις διακοπές της (δείτε εδώ φωτογραφίες της με μαγιό) στο νησί των Φαιάκων, στην αγαπημένη της Κέρκυρα, από όπου μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακολούθους από το μέρος αλλά και τους ανθρώπους της εκεί.

Με τις συμμαθήτριές της ποζάρει γελαστή η Γκερέκου

Η όμορφη ηθοποιός, αυτή τη φορά μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τις συμμαθήτριές της και μας αποκάλυψε μεταξύ άλλων χαριτολογώντας το «μυστικό προκειμένου να παραμένει κάποιος πάντα νέος!

«Πώς να διατηρείστε νέες και με καλή διάθεση; Ένα από τα μυστικά είναι να βρίσκεστε με αγαπημένες συμμαθήτριες και να νιώθετε σαν 15χρονα!!! Εδώ με την Σίσσυ κ την Νατάσσα!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου αγκαλιάζεται τρυφερά μαζί τους και το χαμόγελό της μαρτυρά την ευτυχία της για αυτή τη στιγμή.

Αυτή είναι η 'πηγή' νεότητας της Άντζελας Γκερέκου

Τι δουλειά έκανε πριν παντρευτεί τον Τόλη Βοσκόπουλο και πριν γίνει ηθοποιός

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο αξιοσέβαστες εδώ και πολλά χρόνια παρουσίες στον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο, προσφέροντας ουκ ολίγα, με την ίδια φυσικά να ξεχωρίζει για την ξεχωριστή φινέτσα, όπως και την ομορφιά που μάγεψε τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρώτη φορά έκανε αίσθηση ως «Το κορίτσι της Μάνης», κατέγραψε τη δική της αξιοσημείωτη και, κυρίως, αυτόνομη πορεία, έχοντας ουκ ολίγα ενδιαφέροντα. Ένα εξ αυτών είναι και το γεγονός, ότι η Γκερέκου έχει σπουδάσει και, αργότερα, ξεκινήσει να εργάζεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό, που γνωρίζουμε σήμερα... διαβάστε τη συνέχεια στo Athensmagazine.gr