«Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας ρε φίλε”!» - Η μαύρη περίοδος στην ζωή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η συγκλονιστική αποκάλυψή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας ρε φίλε”!» - Η μαύρη περίοδος στην ζωή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είναι ένας εκ των ηθοποιών που σπάνια παραχωρούν συνεντεύξεις και όταν το κάνουν, θα έχουν να μιλήσουν για ουσιώδη θέματα που αφορούν κυρίως την δουλειά τους. Το μεσημέρι της Δευτέρας 29/8, και καιρό αργότερα μετά το συμβάν με την Λαμπρογιάννη, βρέθηκε καλεσμένος και έκανε ποδαρικό στο Στούντιο 4 στην πρώτη εκπομπή της σεζόν.

Εκεί, ο ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση που έχει με το χρήμα, και το σημείο που έφτασε όταν ξέσπασε η κρίση να μην έχει λεφτά να βάλει ούτε βενζίνη.

O Σπύρος Παπαδόπουλος πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

«Είμαι σκορπιοχέρης. Ότι και να περάσει από εδώ, περνάει. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω. Δε ξέρω που τα ξοδεύω. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι είναι λιγότερο πίσω, ήταν στην κρίση όταν ξαφνικά βρέθηκα να μην έχω να βάλω βενζίνη.

Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας ρε φίλε”, να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια. Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα. Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα» είπε μεταξύ άλλων...

Ξανά μαζί με την Νικολέττα Κοτσαηλίδου 1,5 χρόνο μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού τους

Ήταν 01/02/2021 όταν η Νικολέττα Κοτσαηλίδου επιβεβαίωσε το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ενάμιση λοιπόν χρόνο μετά το τέλος της σχέσης τους, το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί ξανά μαζί, αυτή τη φορά όμως τηλεοπτικά.

Δείτε σε ποια σειρά θα τους δούμε στο TV-24.gr