"Εγκαταλείπει" την εργένικη ζωή - Ο Ηλίας Βρεττός μετρά αντίστροφα για την ημέρα του γάμου του

Δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί την καλή του!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Ο πασίγνωστός τραγουδιστής βιώνει την απόλυτη ευτυχία μιας και ήδη έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τον γάμο του και δεν βλέπει την ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο λόγος για τον Ηλία Βρεττό, ο οποίος σε λίγες ημέρες παντρεύεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Εύβοια την Αναστασία Δεληγιάννη.

Ο γάμος τους να σημειωθεί πως θα πραγματοποιηθεί χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το που αλλά και το πότε μιας και το ζευγάρι θέλει να κρατήσει αυτή τη μέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκαναν και άλλοι συνάδελφοί του στο παρελθόν

Δε βλέπει την ώρα να ντυθεί γαμπρός ο Βρεττός

Ο χρόνος λοιπόν ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα και ο ίδιος δε βλέπει την ώρα να παντρευτεί κάτι που μαρτυρά και η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, καθώς ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών του και έγραψε «Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά».

Ο Ηλίας Βρεττός μετρά αντίστροφα για την ημέρα του γάμου του

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Ηλίας Βρεττός

Αυτή είναι η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του

Στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 12/11/2021 ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφο του, Αναστασία Δεληγιάννη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

«Είμαι τέλεια, πολλές σχέσεις τις έχω προφυλάξει δεν είναι η πρώτη σχέση που προφυλάσσω τύχαινε για κάποιους λόγους, κάποιες σχέσεις να βγαίνουν έντονα στην δημοσιότητα. Όσοι είναι στον χώρο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εγώ ποτέ δεν επέλεγα και δεν ήθελα να μιλήσω από εκεί και πέρα όταν υπάρχουν παπαράτσι και φωτογραφίες δεν γίνεται. Εγώ σιχαίνομαι αυτά τα στημένα.

Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει».