Αναστάτωσε την Νάξο η σύντροφος του Ηλία Βρεττού με το μπικίνι της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάτωσε την Νάξο η σύντροφος του Ηλία Βρεττού με το μπικίνι της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Ηλίας Βρεττός έχει κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του και δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλευρό της νέας του συντρόφου, Αναστασίας Δεληγιάννη. Το ζευγάρι έχει περάσει όλο το καλοκαίρι μαζί και οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι.

Οι δυο τους έχουν κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών και ο τελευταίος τους σταθμός, πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, είναι η Νάξος.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων και απαθανάτισε τον αγαπημένο τραγουδιστή στην παραλία, στο πλευρό της συντρόφου του.

Η Αναστασία Δεληγιάννη έκλεψε τις εντυπώσεις με το μπικίνι της καθώς και με το κορμί της το οποίο είναι απλά μοναδικό, κάτι που δεν είναι φυσικά τυχαίο αφού εργάζεται ως personal trainer.

Οι φωτογραφίες του Ηλία Βρεττού με την σύντροφό του στη Νάξο

Ηλίας Βρεττός Αναστασία Δεληγιάννη
Ηλίας Βρεττός σύντροφος Νάξος

«Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με την Αναστασία»

Πριν από λίγο καιρό, ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family και μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε σοβαρή σχέση εδώ και 2,5 χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πάρα πολύ καλά μαζί της, με την Αναστασία, ναι, έχω ξαναπεί εξάλλου το όνομά της.

Είναι πολύ μακριά από ότι έχει να κάνει με τα φώτα και τα media. Είναι personal trainer", είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός αναφερόμενος στο νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή του και την έχει αλλάξει σημαντικά.