«Έχω περάσει να είμαι στα πατώματα!» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τα ερωτικά του

Σε τι φάση βρίσκεται τώρα στη ζωή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω περάσει να είμαι στα πατώματα!» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τα ερωτικά του

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας 29/8 στην εκπομπή Στούντιο 4, η οποία είχε την πρεμιέρα της για την σεζόν. Ο ίδιος μας εξέπληξε καθώς μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για πολλές πτυχές της ζωής του, και ανέλυσε πολλά θέματα.

Η αποκάλυψη του Παπαδόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Ο έρωτας ήταν για μένα ζητούμενο. Πάντα ήταν αδυναμία μου οι γυναίκες. Από μικρός έκανα παρέα με τα κορίτσια. Είχα ρωτήσει κάποτε τον Κώστα Βουτσά αν αυτό περνάει ποτέ και μου είπε “μην ελπίζεις”. Νόμιζα ότι είμαι φανατικός εναντίον του γάμου και τελικά έκανα δύο. Δεν έγινα υπέρ. Απολαμβάνω πια τη ζωή μου πολύ αλλιώς. Άλλες ποιότητες που δεν τις είχα φανταστεί.

Απολαμβάνω που ζω μόνος μου, διαβάζω πολύ, όταν κουράζομαι παίζω λίγο μπουζουκάκι, μαθαίνω μόνος μου μπουζούκι. Κλειδώνω κιόλας. Βλέπω τους φίλους μου σχεδόν καθημερινά το βραδάκι. Το παιδί μου του παραβιάζω εγώ τη μοναχικότητα γιατί είναι σαν κι εμένα. Εκείνος έχει κλειδιά του σπιτιού μου. Προς το παρόν μένει στη Νάξο.

Όποιος νιώσω ότι απειλεί την ησυχία μου αμύνομαι πάρα πολύ, αντιστέκομαι, σε υπερβολικό βαθμό. Αν μου πουν “γιατί δεν πήρες ένα τηλέφωνο;” μπορεί να με τρελάνει αυτή η φράση, ειδικά όταν είναι από γυναίκα. Να ερωτευτώ ναι, αλλά κλειδιά δεν δίνω. Αυτά τελειώσανε. Κι εγώ έχω περάσει να είμαι στα πατώματα. Πατώματα, πατώματα!

Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα. Έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει να είναι η άλλη ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε μένα θα πέσει; Δεν το αποκλείω. Δεν το ψάχνω καθόλου. Για να με συγκινήσει ο άλλος ούτε εγώ ξέρω τι πρέπει να έχει. Σιγά σιγά προοδευτικά και ύπουλα έγινε αυτό το πράγμα.

Πριν από μερικά χρόνια έβλεπα μία πάρα πολύ ωραία κοπέλα και έλεγα “αν και λίγο λέει θα έχουμε θέμα”. Τώρα βλέπω μία ωραία κοπέλα που λέει και ψάχνω και κάτι άλλο, δεν ξέρω τι. Είναι 3-4 χρόνια που είμαι έτσι».

«Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας ρε φίλε”!»

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση που έχει με το χρήμα, και το σημείο που έφτασε όταν ξέσπασε η κρίση να μην έχει λεφτά να βάλει ούτε βενζίνη.

«Είμαι σκορπιοχέρης. Ότι και να περάσει από εδώ, περνάει. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω. Δε ξέρω που τα ξοδεύω. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι είναι λιγότερο πίσω, ήταν στην κρίση όταν ξαφνικά βρέθηκα να μην έχω να βάλω βενζίνη.

Είπα ότι “είσαι ξεφτίλας ρε φίλε”, να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια. Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα. Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα» είπε μεταξύ άλλων...