«Και λέτε γιατί σταμάτησα τις τηλεοπτικές εμφανίσεις!» - Έξω φρενών ο Καναράκης με την συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα

Η ανάρτησή του ηθοποιού στο Instagram

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Και λέτε γιατί σταμάτησα τις τηλεοπτικές εμφανίσεις!» - Έξω φρενών ο Καναράκης με την συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα

Ο Παντελής Καναράκης είναι ένας από τους πιο ταπεινούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, τον οποίο ο κόσμος αγαπά ιδιαίτερα εξαιτίας του εκρηκτικού του χαρακτήρα σε ότι αφορά τους ρόλους του. Παρότι σπάνια μιλά και απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (δείτε εδώ όσα είχε πει πριν αρκετό καιρό για το περιστατικό με την Κάβουρα), το απόγευμα της Δευτέρας 29/8 έκανε μία αγανακτισμένη ανάρτηση στο Instagram.

H oργή του Παντελή Καναράκη

Ο ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συνέντευξη που έδωσε σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα, μιας και όπως φάνηκε θεωρεί ότι δεν δόθηκε έμφαση από την εκπομπή στην παράσταση που συμμετέχει η ηθοποιός κι ο χρόνος που μίλησε για αυτήν ήταν δύο λεπτά.

«Συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα για την παράσταση που παίζει «Η μεγάλη πλεκτάνη». Η συνέντευξη ικανοποιητική σε χρόνο για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Ερωτήσεις ένα σωρό για διάφορα θέματα και χρόνος να μιλήσει για την παράσταση… δύο λεπτά! Ύστερα μου στέλνετε και μου λέτε γιατί σταμάτησα τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και δεν βγαίνω πιο συχνά» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Έξω φρενών ο Καναράκης με την συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα

Εσωτερική φωτογραφία: Ιnstagram / Παντελής Καναράκης

«Είχα τρομοκρατηθεί, είχα μιλήσει στις Αρχές...»

Το βράδυ της Παρασκευής 14/5, στο After Dark και το εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε εκτός από την 'Έλενα Κρεμλίδου, και ο Παντελής Καναράκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα απασχόλησε πολύ με μία φωτογράφισή του ως Ιησούς, απάντησε μεταξύ άλλων και για τον επίμονο θαυμαστή, που τον είχε τρομάξει.

«Είχα μιλήσει και με τις Αρχές γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση. Μου φάνηκε κι ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Είχε βρει τηλέφωνο και με μηνύματα λατρευτικά κι απειλητικά. Είχε βρει και την περιοχή που μένω» είπε ο Παντελής Καναράκης.

«Είχα τρομοκρατηθεί. Είναι ελεγχόμενη κατάσταση γιατί δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια. Ανά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις αλλά δεν είναι να πας στο δικαστήριο. Τρομάζεις, έχει το κινητό μου. Με συμβούλευσαν να μη σβήσω τα μηνύματά του για να υπάρχει ένας έλεγχος. Πλέον θα με ενοχλήσει μια δυο φορές το χρόνο».