Μπορεί να είναι "απέναντι" αλλά έχουν αμοιβαία εκτίμηση - Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για την νέα σεζόν

Έτσι θα έπρεπε να κάνουν όλοι...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μπορεί να είναι

Είναι δύο από τις πιο ταλαντούχες και σημαντικές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, και παρότι είναι "απέναντι" οι εκπομπές τους, εκείνες πάντα μιλούν για τα καλύτερα η μία για την άλλη, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας και σε αυτό τον ανταγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ το trailer της εκπομπής της|) και την Ελεονώρα Μελέτη, οι οποίες επέστρεψαν από τις διακοπές τους καθώς πλησιάζουν οι πρεμιέρες των εκπομπών τους, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, μιας και τότε θα μας πουν την πρώτη καλημέρα για την χρονιά.

Οι δημόσιες ευχές τους για τη νέα σεζόν

Η παρουσιάστρια του Happy Day σε ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε ότι ανυπομονεί να καλημερίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό με την οικοδέσποινα του Mega Καλημέρα να τις στέλνει τις ευχές της για τη νέα χρονιά. «Με το καλό! Καλή σεζόν να έχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της πρώτης και εκείνη απαντά «Με το καλό κοριτσάκι μου».

Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για την νέα σεζόν

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

To πρώτο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα»

Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές η μία πίσω από την άλλη ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα αυτές τις μέρες και οι ανακοινώσεις από τα κανάλια, αλλά και από τους παρουσιαστές δίνουν και παίρνουν. Έτσι και η Ελεονώρα Μελέτη, που ετοιμάζεται σύντομα να κάνει την νέα αρχή για τη σεζόν, ανάρτησε το πρώτο της μήνυμα, υποσχόμενη πολλά προς το τηλεοπτικό κοινό του Mega Καλημέρα.

Μετά από ένα πολύ ξεκούραστο καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της, αλλά και την κορούλα της η παρουσιάστρια επέστρεψε με ακμαίο ηθικό και ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά να κατακτήσει την πρωινή ζώνη του MEGA και όχι μόνο. Βέβαια μπορεί να γύρισε, ωστόσο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που αναρτά αναπολεί ακόμα τις διακοπές και είναι λογικό.

Γράφει λοιπόν η αγαπημένη παρουσιάστρια:

«Ξεκινήσαμε προπόνηση στο τέντωμα! Από 5 Σεπτεμβρίου θα ξυπνάμε νωρίς! Υποθέτω όχι με υπέρλαμπρο μακιγιάζ κ κόκκινο φόρεμα, όπως κ να έχει όμως μέχρι τις 08:00 θα είμαστε έτοιμοι περιποιημένοι για να σας λέμε μια ΜEgάλη καλημέρα! Με τα φιλαράκια μου @tsouroskostas @zirdelianna και @patras_thanasis σας προσκαλούμε να τα περάσουμε κ φέτος όλα μαζί! Κ τα ωραία, κ τα δύσκολα, κ τα αστεία κ τα σοβαρά! Με χαμόγελο γέλιο κ χιούμορ, αλλά κ με αξιοπρέπεια κ ψυχραιμία εκεί που χρειάζεται!

Σημασία έχει να τα περάσουμε παρέα! Κ σε αυτή τη παρέα με μεγάλη χαρά θα έχουμε κάθε μέρα κ την έγκριτη δημοσιογράφο κ πολύπλευρη προσωπικότητα, τη Χριστίνα Κοραή! Θα μας βλέπετε χάρη στα δαχτυλάκια της @natioannou , σε καθημερινό menu του @vasilisgrigoropoulos. Στο πάσο ο @george_mpezas κ με τα πιο δυνατά δημοσιογραφικά γρανάζια. Την ομάδα μας. Θα τους γνωρίσετε όλους σιγά σιγά…

Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για πρεμιέρα στην εκπομπή της