Επιστρέφει στον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το πρώτο τρέιλερ του Happy Day είναι στον αέρα

Έτοιμη να κατακτήσει και πάλι τα πρωινά μας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Επιστρέφει στον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το πρώτο τρέιλερ του Happy Day είναι στον αέρα

Πληθώρα από πρεμιέρες θα έχουμε αρχές του Σεπτέμβρη με κύρια ημερομηνία τις 5 όπου ξεκινά ξανά και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. H αγαπημένη παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου και φέτος να προσφέρουν θέαμα και ειδησεογραφία υψηλής ποιότητας, κάτι που κατάφεραν πέρσι και το μαρτυρούν και τα υψηλά νούμερα της εκπομπής.

H παρουσιάστρια απόλαυσε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με το σύζυγό της Θέμη Σοφό, αλλά και τα παιδιά τους και φρόντιζε να ζει την κάθε στιγμή και να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της. Για το τέλος μάλιστα είπαν να αλλάξουν και λίγο παραστάσεις για αυτό και βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Αστυπάλαια.

Το πρώτο τρέιλερ του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Επιστρέφει λοιπόν από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07:45 μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά που παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Στο πλάι της θα είναι επίσης και ο Δήμος Βερύκιος, ο κοσμογυρισμένος Γιώργος Σατσίδης, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος ενώ στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 10η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Στενός συνεργάτης της αποχωρεί από το Happy Day; - Η απάντηση όλο νόημα

Σιγά, σιγά όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές ετοιμάζονται για την τελική ευθεία προκειμένου να βγουν στον αέρα την επιθυμητή ημερομηνία. Μάλιστα, το MEGA ανακοίνωσε την μεγάλη πρεμιέρα για τρεις εκπομπές (δείτε αναλυτικά εδώ).

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε και πάλι στην βάση της μιας και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως η πρώτη σύσκεψη για την εκπομπή, «Happy Day» στον ALPHA ολοκληρώθηκε αφού δημοσίευσε μια ανάρτηση.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες παρατήρησαν πως ο Κώστας Φραγκολιάς έλειπε. Μάλιστα, μια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο Φραγκολιας γιατί λείπει;», με την γνωστή παρουσιάστρια να απαντάει χαρακτηριστικά: «Η πρώτη σύσκεψη είναι γεγονός. Συνεργάτες που έγιναν φίλοι και ξανά συναντιούνται με πολλές καλοκαιρινές ιστορίες, χαλαρή διάθεση και ανυπομονησία να επιστρέψουν στην αγαπημένη πρωινή συνήθεια που λέγεται happy day!».

Η απάντηση της Τσιμτσιλή σε σχόλιο που δέχτηκε