"Με το καλό" - Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Έκαναν την αποκάλυψη με μερικές φωτογραφίες στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έχει πια το δικό της κατάστημα με ρούχα στην Μύκονο και πολλές φορές μας το δείχνει μέσα από φωτογραφίες στα social media.

Σημαντική όμως είναι και η βοήθεια του συνεργάτη και φημολογούμενου νέου συντρόφου της, Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο είναι πια αχώριστοι και συνεχώς πραγματοποιούν κοινές εξόδους, χωρίς όμως να έχουν μιλήσει ακόμα ανοιχτά για την σχέση τους.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Ωστόσο, πριν μερικές ώρες, η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν τον ίδιο και το μαγαζί της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε πως η συλλογή της θα έχει πλέον και αρώματα αλλά και ρολόγια!

«Συνεχίζουμε δυναμικά με νέες συνεργασίες! Καλωσορίζουμε τη σειρά αρωμάτων κ ρολογιών #CarloDali στο Marinaprincess11211 #keepgoing Vlassis Holevas | Βλάσσης Χολέβας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Φυσικά, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους της ευχήθηκαν "με το καλό" αλλά φυσικά και καλή επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από φωτογραφίες

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram / Marina Patoulis

Ξέφρενο γλέντι στο μαγαζί της Πατούλη - Ο Χολέβας τραγουδούσε και πίσω του οι τουρίστριες ξεσάλωναν

Η Μαρίνα Πατούλη εδώ και μερικούς μήνες έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Μύκονο, μιας και έχει ανοίξει το κατάστημά της με γυναικεία ρούχα. Στο πλευρό της έχει φυσικά τον αγαπημένο της Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι ζευγάρι ή απλά φίλοι, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε βήμα του.

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μύκονος είναι γεμάτη με κόσμο που τριγυρνάει στα σοκάκια.

Κάπως έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (8/8), ο Βλάσσης Χολέβας και η Μαρίνα Πατούλη βρίσκονταν στο μαγαζί, εκεί όπου ξέσπασε ένα ξέφρενο πάρτι, λίγο πριν το κλείσιμο. Ένα πλήθος γυναικών μπήκε στον χώρο και χόρευε, ενώ ο Βλάσσης Χολέβας τραγουδούσε. Μαζί τους φυσικά και η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έχει ξεκαθαρίσει πως μέσα από το μαγαζί της θέλει να γνωρίζει όλο και περισσότερες γυναίκες με φιλοδοξίες και αυτοπεποίθηση.