Κούκλες με καταγάλανα μάτια - Αυτές είναι οι τρεις κόρες του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου

Τις καμαρώνουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλες με καταγάλανα μάτια - Αυτές είναι οι τρεις κόρες του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου

Ο Θάνος Πετρέλης είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπητός στο κοινό, καθώς δεν προκαλεί συχνά με την συμπεριφορά του στα Μέσα και είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου. Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από 25 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

Η Αγάπη είναι η μεγάλη του κόρη και μόλις έκλεισε και τα 16 της χρόνια με μία τούρτα υπερπαραγωγή, ενώ οι μικρότερες είναι η Ζένια και η Σήλια. Είναι όλες τους κούκλες και έχουν πάρει τα μάτια του πατέρα τους, καθώς είναι γαλάζια. Ο διάσημος τραγουδιστής αισθάνεται πολύ περήφανος για τα παιδιά του και καθημερινά, όσο τις βλέπει να μεγαλώνει, δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνηση αλλά και τον ενθουσιασμό του. Γι' αυτό άλλωστε συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο Instagram του.

Οι τρεις κόρες του Θάνου Πετρέλη

Θάνος Πετρέλης

Θάνος Πετρέλης κόρη

Θάνος Πετρέλης μικρή κόρη

Θάνος Πετρέλης παιδιά

«Οι θαυμάστριες μου πετούσαν εσώρουχα - Η γυναίκα μου ήταν...»

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο οποίος εξομολογήθηκε το πως είναι η σχέση του με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, αλλά παραδέχτηκε και το πιο ακραίο σκηνικό που έχει ζήσει με θαυμάστρια. Θ τραγουδιστής τότε παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές θαυμάστριες τον έφερναν σε δύσκολη θέση και κυρίως όταν του πέταγαν τα εσώρουχά τους.

«Από την πρώτη ημέρα στη δουλειά, υπήρχε ανταγωνισμός, ακόμα και όταν δεν είχα καν δικά μου τραγούδια. Στο Λονδίνο εκτοξεύτηκε ένα σουτιέν και στην Αμερική την ώρα που τραγουδούσα μου πετούσαν εσώρουχα», ανέφερε ο Θάνος Πετρέλης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής πρόσθεσε το πως είναι να ζει με 4 γυναίκες σε ένα σπίτι: «Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί».

Στο τέλος ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε ότι σ'υντομα μπορούμε να περιμένουμε την επναεκτέλεση ενός παλιού του τραγουδιού.