Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τον χειμώνα κάνει pilates και το καλοκαίρι... - Το θαλάσσιο σπορ που κρατάει κορμάρα τη Μαλέσκου

Πολύ απαιτητικό

Τον χειμώνα κάνει pilates και το καλοκαίρι... - Το θαλάσσιο σπορ που κρατάει κορμάρα τη Μαλέσκου
News 30.08.2022 08:58
Από Ελένη Μήτση

H Iωάννα Μαλέσκου ξεκουράστηκε αρκετά μετά την τηλεοπτική σεζόν στο Love it, με διακοπές σε όμορφα νησιά της Ελλάδας τόσο με καλούς φίλους όσο και με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια με το πολύ σφιχτό σώμα, το οποίο όλοι είδαμε από τις αναρτήσεις της με μαγιό δε χτίζεται έτσι απλά. Εκτός από την πολύ συγκεκριμένη διατροφή, που κάνει και το καλοκαίρι, την συνδυάζει με ένα άθλημα που απαιτεί το υγρό στοιχείο. Τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν αφιερώνεται στο σερφ, ενώ τον χειμώνα αγαπάει να κάνει Pilates.

Η καλοκαιρινή γυμναστική της Ιωάννας Μαλέσκου

Μαλέσκου γυμναστική
Μαλέσκου σερφ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Imaleskou - instagram

Τον χειμώνα όμως αγαπάει να κάνει Pilates

H Ιωάννα Μαλέσκου έχει μια εντυπωσιακή εικόνα, αφού περιποιείται τόσο το σώμα όσο και το πρόσωπο της με αποτέλεσμα να μοιάζει αψεγάδιαστη. Οι εμφανίσεις, που κάνει στην εκπομπή Love it είναι μια και μια και σίγουρα είναι και αυτό ένα κομμάτι της συνολικής της επιτυχίας.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει κλεισμένα τα μεσημέρια της, τις υπόλοιπες όμως ώρες της ημέρας προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της. Μια ασχολία, που απέκτησε πολύ πρόσφατα και από ότι φαίνεται θα μείνει είναι το pilates.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια η συνήθεια αυτή θα μείνει και σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολη. Τα αποτελέσματα σίγουρα την δικαιώνουν παρ' όλο που δεν κάνει και πολύ καιρό. Σε κάθε περίπτωση το σώμα της δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη αλλά έτσι μπορεί να διατηρηθεί και να γραμμώσει ακόμα περισσότερο.

«Πρόσφατα δοκίμασα και αγάπησα το Pilates. Μοιάζει τόσο εύκολο, τόσο χαλαρό.. (Μη με κοιτάτε που στις περισσότερες φωτός χαμογελάω, είναι που με αιφνιδιάζει η δασκάλα μου και προσπαθώ να δείξω cool. Είμαι όμως πραγματικά χαρούμενη!

Είναι εντυπωσιακό πόσα οφέλη έχει αυτή η μορφή άσκησης για σώμα και πνεύμα. Θυμάμαι μάλιστα παλαιότερα, που αγαπούσα την πιο σκληρή γυμναστική με βάρη, ότι σαν να το αμφισβητούσα (μέσα μου) για το αν «δουλεύει». Είχα την αίσθηση ότι το Pilates είναι για ανθρώπους που λίγο… βαριούνται. Φοβερό ; Τώρα που ξέρω, λέω «δε βαριέσαι» … μικρή ήσουν, πίστευες λάθος. Είναι αυτό που λένε, μια δοκιμή θα σε πείσει. Και η μια δοκιμή, έγιναν δυο και τρεις. Και έπεται συνέχεια.

Σπουδαίο πράγμα να δημιουργείς χώρο και να δίνεις χρόνο σε νέες εμπειρίες. Σου αλλάζουν όχι μόνο τη διάθεση, σού αλλάζουν (ίσως) και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.
Βρείτε hobby να σας γεμίζουν και βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας! Είναι το πιο φυσικό αγχολυτικό»!

Γυμναστική Μαλέσκου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοίνωσε ότι...

Ασταμάτητη η Ιωάννα Μαλέσκου - "Χαμός" από μηνύματα μετά την τελευταία της ανάρτηση

Share