''Έλαμπε'' στο πλευρό του Κωστόπουλου η Ανίτα Μπραντ - Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έλαμπε'' στο πλευρό του Κωστόπουλου η Ανίτα Μπραντ - Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος ζουν πολύ όμορφες στιγμές μαζί με τον δυο χρονών πλέον γιο τους, τον οποίο βλέπουν να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και αυτό και μόνο τους αναζωογονεί.

Σίγουρα όμως οι δύο τους έχουν την ανάγκη να περνάνε και πιο ιδιωτικές στιγμές σαν και την έξοδο, που έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 29/8 στο Ηρώδειο θέατρο σε μία συναυλία, που έδωσε η θρυλική Μαρινέλα. Ο αποκλειστικός φακός του Υouweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι, πολύ λαμπερό με την Ανίτα να τραβάει πολλά με βλέμματα με το πολύχρωμο φόρεμα της, το οποίο σου βρήκαμε που μπορείς να αγοράσεις και εσύ.

Η βραδινή έξοδος της Ανίτα Μπράντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

Χριστόπουλος - Μπράντ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ανίτας για τον θάνατο του πατέρα της

Στην όμορφη παρέα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης 25/5 μίλησαν η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος ωστόσο ένα γεγονός στάθηκε αφορμή να κάνει την Ανίτα να "λυγίσει". Το ζευγάρι, που μετρά πολλά χρόνια μαζί, αναφέρθηκε στην οικογένειά τους, τον γιο τους που τους έχει κλέψει τα μυαλά αλλά μοιράστηκαν πως θέλουν πολύ ένα δεύτερο παιδί μέχρι την στιγμή που η γνωστή make up artist έφερε στο μυαλό της την απώλεια του λατρεμένου της πατέρα και ξέσπασε...

«Ήταν πολύ ξαφνικό, δεν το περιμέναμε. Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έχανα τον πατέρα μου πρώτον τόσο νέο και από αυτή την αρρώστια. Μίλαγα με τη γιατρό του και μου είπε ότι είναι στάσιμος και ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και κάτι μου έλεγε να πάω να τον δω.

Τον μετέφεραν σε άλλη πτέρυγα μόνο που δεν ξέραμε ότι αυτό έγινε για να τον επισκεφτούμε για το τέλος» είπε.

Ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος συμπλήρωσε: «Είχε πάει ο μικρός απ΄ έξω από το νοσοκομείο, δεν τον είχε γνωρίσει, και του είπε η Άννα ότι έχει έρθει ο Κωστάκης να σε δει γίνε καλά και άρχισε να κλαίει πάρα πολύ».