Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Πατούλη μετά το διαζύγιο με την Μαρίνα - Η φωτογραφία αγκαλιά με το γιο του

Η τρυφερή του πτυχή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Πατούλη μετά το διαζύγιο με την Μαρίνα -  Η φωτογραφία αγκαλιά με το γιο του

Ο Γιώργος Πατούλης μπορεί να έχει πολλές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, όμως ποτέ δεν ξεχνάει τα σημαντικά και το απέδειξε με μια ανάρτηση, που έκανε την Τρίτη 30/8 στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έγραψε λίγα αλλά από καρδιάς λόγια για την ονομαστική εορτή του γιου του Αλέξανδρου. Είναι γνωστό, πως ο Πατούλης δε ζει στο ίδιο σπίτι με τον έφηβο, αφού έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με την μητέρα του, όμως έχει δηλώσει ανοιχτά, πως αγαπάει τη Μαρίνα και αναμφίβολα τον γιο τους.

Οι ευχές του Γιώργου Πατούλη για την ονομαστική γιορτή του γιου του

«Χρόνια πολλά παληκάρι μου! Να είσαι πάντα γερός, με αξίες στη ζωή σου και να συνεχίσεις να μας κάνεις όλους περήφανους! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!».

Πατούλης - γιος

EΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - giorgos.patoulis

Στο μεταξύ δεν πήγε στα γενέθλια της Μαρίνας Πατούλη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του και πολλοί ήταν φυσικά οι φίλοι και οι συνεργάτες που του ευχήθηκαν. Παρόλα αυτά, απούσα από την σημαντική αυτή μέρα ήταν η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη».

Για την απουσία της Μαρίνας Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Μαρίνα Πατούλη μιλάμε, επικοινωνούμε, εισπράξαμε τις ευχές της, να είναι καλά. Είμαστε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι σήμερα εδώ, σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί».