Ντυμένη με γήινα χρώματα και σχεδόν άβαφη - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα σε βραδίνη έξοδο

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένη με γήινα χρώματα και σχεδόν άβαφη - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα σε βραδίνη έξοδο

Η Δανάη Μπάρκα έχει επιστρέψει από τις διακοπές της και πριν ξεκινήσει καλά καλά η πρωινή της εκπομπή, Πάμε Δανάη, η ίδια απολαμβάνει λίγες στιγμές κάνοντας βόλτες στην Αθήνα με τους φίλους της ή πηγαίνοντας στο θέατρο, που τόσο πολύ της αρέσει.

Έτσι, λοιπόν, η παρουσιάστρια βρέθηκε τη Δευτέρα 29/8 στο Θέατρο Βράχων για να παρακολουθήσει την παράσταση "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε και την φωτογράφησε. Ήταν ντυμένη σε γήινους τόνους, με ένα maxi φόρεμα, το οποίο είχε λευκή βάση και είχε καφέ, μαύρες και χρυσές πινελιές πάνω του. Το συνδύασε με ένα μαύρο πανωφόρι, ενώ είχε επιλέξει χρυσούς κρίκους και ένα διακριτικό κολιέ ως αξεσουάρ.

Η τσάντα της ήταν μπεζ και τα πέδιλά της μαύρα και όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ, ήταν σχεδόν άβαφη, και είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν στους ώμους της.

Η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στο Θέατρο Βράχων

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα θέατρο

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Αυτός είναι ο πατέρας της και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα έχει τεράστια αγάπη στην μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και της το δείχνει καθημερινά, ακόμη και μέσα από τις φάρσες που της κάνει σε ανυποψίαστες στιγμές, ωστόσο, τον πατέρα της σπάνια τον βλέπουμε σε φωτογραφίες ή κοινές εμφανίσεις.

Όσο κι αν η ηθοποιός σου μοιάζει με τη μητέρα της, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη έχει καταπράσινα μάτια κι αν δεις τη φωτογραφία με πατέρα της, Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Ο κ. Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία ,τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε πει η Δανάη για τον μπαμπά της.

Δανάη Μπάρκα πατέρας