Άβαφη με ατιμέλητα πιασμένα μαλλιά - Η Δανάη Μπάρκα με εμπριμέ maxi φόρεμα στο θέατρο

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη με ατιμέλητα πιασμένα μαλλιά - Η Δανάη Μπάρκα με εμπριμέ maxi φόρεμα στο θέατρο

Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχωριστεί τα ράστα και να επιστρέψει στα παλιά καστανά μαλλιά της για να υποδεχθεί το κοινό της στην τηλεόραση πιο ανανεωμένη από ποτέ. Μέχρι τότε, όμως, δεν θα έμενε στο σπίτι και έτσι βρέθηκε στο θέατρο στην Παπάγου για να παρακολουθήσει μία παράσταση.

Μετά το τέλος αυτής, βρέθηκε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε με πολύ κάποιους ηθοποιούς που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό τα τελευταία χρόνια, όπως είναι ο Γιάννης Κουκουράκης και η Λένα Παπαληγούρα, και η εμφάνισή της είναι άξια σχολιασμού.

Η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στο θέατρο

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ φόρεμα, maxi και μακρυμάνικο, με γιακά στον λαιμό και με έντονο το πράσινο και το ροζ χρώμα. Για να τονίσει τη μέση της πρόσθεσε μία λεπτή ζώνη σαν αλυσίδα, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, φαίνεται εντελώς άβαφη και το χτένισμα που επέλεξε ήταν μία απλή κοτσίδα, από την οποία είχε αφήσει μερικές τούφες μπροστά στο πρόσωπό της.

Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα θέατρο

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Δανάη Μπάρκα

Οι αναρτήσεις της διάσημης παρουσιάστριας λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο MEGA

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της, «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες πριν βγουν στον αέρα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να βγει τι επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλείψει να στείλει την ευχή της σε όσους επέστρεψαν πρώτη μέρα στη δουλειά, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μεταξύ άλλων, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή αρχή σε όσους ξεκινάμε την ωραία μας καθημερινότητα».