«Δεν θα μας βγάλετε τρελούς» - Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα μας βγάλετε τρελούς» - Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση για την κακοποίηση του γαϊδάρου στη Ζίτσα Ιωαννίνων και το πρωί της Τρίτης 30/8 ο Δημήτρης Δήμου, ο δικηγόρος του αντιδημάρχου της περιοχής, ο οποίος είναι και ο δράστης, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, δηλώνοντας πως ο πελάτης του δεν γνώριζε πως το ζώο είχε πέσει από την καρότσα του αυτοκινήτου του.

Το γεγονός από μόνο του, αλλά και τα λόγια του ανθρώπου που υπερασπίζεται τον θύτη, εξόργισαν την παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της και να ξεσπάσει στον "αέρα".

Το ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega

«Μιλάτε σε μία ιδιοκτήτρια τριών ιπποειδών και ξέρω πολύ καλά τι είναι κακοποίηση. Ξέρω πολύ καλά τους νόμους, όπως κι εσείς τους ξέρετε. Δεν θα μας βγάλετε τρελούς ότι δεν ξέρω τους νόμους», είπε με έντονο ύφος η ίδια.

Με τον δικηγόρο να απαντά: «Θα μου μιλάτε με τον πρέποντα σεβασμό όπως έχω σας. Τη νοημοσύνη υποτιμάει η κοινή γνώμη που λέει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να κακοποιήσει ένα ζώο, το πήρε, το έδεσε όπως το έδεσε, το τράβαγε μέσα στον κόσμο να το βλέπουν όλοι. Είναι αυτό λογική;

Είναι λογική να αγοράζει το ζώο για τις ανάγκες της επιχείρησής του, να το τραυματίζει και να το κακοποιεί; Είναι λογική να θέλει μετά κατευθείαν από το ατυχές περιστατικό να δώσει τις πρώτες βοήθειες και να έχει στόχο την κακοποίηση;».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Δεν είπε “δεν φταίω”, είπε ότι “δεν το κατάλαβα”. Δεν είχε στόχο να κακοποιηθεί το ζώο σε κοινή θέα. Δεν το αμφισβητεί κανείς ότι το ζώο σύρθηκε, το θέμα είναι κάτω από ποιες συνθήκες».

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας στην πρεμιέρα της εκπομπής

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να έρθει. Είχε μαζέψει τεστ και έλεγε μία είμαι θετική, μία είμαι αρνητική. Χθες το βράδυ να ξέρετε έτρεμε η ψυχή μου. Μόλις με έπαιρνε τηλέφωνο δεν το σήκωνα», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην έναρξη πειράζοντας την Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη από τη μεριά της, μίλησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές και τόνισε πως δεν της έλειψε καθόλου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μιας και τον πετύχαινε συνέχεια, με τον έμπειρο παρουσιαστή να σχολιάζει: «Όντως όπου και να πήγαινα μπροστά μου την έβρισκα. Πήγα στα ξένα για να ησυχάσω αλλά δεν τα κατάφερα».