Γενέθλια για τον "Λεωνίδα" από την Γη της Ελιάς - Η φωτογραφία που πρόδωσε την ηλικία του

Η δημόσια ευχή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από το Tik Tok ως Rafael Kas, ωστόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του ως Λεωνίδας στη σειρά Η Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εξελίξεις του 2ου κύκλου). Στις 27/8 ο ηθοποιός έκλεισε τα 25 και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του για τα γενέθλιά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες του, μία με τον ίδιο να ποζάρει ημίγυμνος και χαμογελαστός στην κάμερα και μία με την τούρτα του, και έκανε και τον απόλογισμό του για την χρονιά που πέρασε εξηγώντας πως ήταν γεμάτη ευχάριστες στιγμές και γι' αυτό δηλώνει ευγνώμων.

Η ανάρτηση του "Λεωνίδα" από την Γη της Ελιάς για τα γενέθλιά του

«25 λοιπόν και η χαρά μου είναι απερίγραπτη…(βλ. Φωτογραφία 3)…

Πόσο άλλαξε η ζωή από τα τελευταία γενέθλια…
Μέσα στις τελευταίες 365 μέρες επιτέλους κατάλαβα ποιος είμαι, τι θέλω και κατάφερα να με αγαπήσω λίγο...
Γνώρισα ανθρώπους που εκτιμώ κ αγαπώ πολύ και άλλους ,που με εκαναν να εκτιμώ τους ανθρώπους που έχω γύρω μου…μπορεί να μην είναι πολλοί , αλλά είναι οι καλύτεροι.

(επίσης δεν μπορώ να δώσω εξετάσεις στο εθνικό).

Η ευχή που θα κάνω σε αυτά τα γενέθλια ,είναι ,του χρόνου να είμαι πιο αποφασιστικός στο τι θέλω να κάνω την ημέρα αυτή και να μην τρέχω τελευταία στιγμή και όλοι να με ρωτάνε «τι θα κανείς στα γενέθλια σου?» Και εγώ να είμαι σε φάση ?.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας , όλα τα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ραφαήλ Καρυωτάκης

Ραφαήλ Καρυωτάκης γενέθλια

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας και εσωτερικών: Instagram / Rafael Kas

Λίγες ημέρες πριν είχε γιόρταζε και ο "Ανέστης" από την σειρά

Ο Μανώλης Κλωνάρης, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μέσα από τον ρόλο του άγριου Ανέστη, και ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι, παρά τις φήμες για τις αναποδιές για το σίριαλ, έκλεισε τα 32 χρόνια ζωής και το γιόρτασε παρέα με τους αγαπημένους του φίλους.

Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά, κρατώντας τις δύο τούρτες που του ετοίμασαν, δηλώνοντας ευγνώμων για όσους έχει γύρω του.

«32

Μου κάνατε την μέρα ξεχωριστή

Ευχαριστώ για τις ευχές σας

Ευχαριστώ @prassinos για το πάρτυ

Νιώθω τυχερός που σας έχω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μανώλης Κλωνάρης

Μανώλης Κλωνάρης - γενέθλια

Μανώλης Κλωνάρης - Η Γη της Ελιάς