Δύσκολες ώρες για την Εβελίνα Νικόλιζα - «Είμαστε χειρότερα από ποτέ»

Εξελίξεις με την υγεία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Εβελίνα Νικόλιζα - «Είμαστε χειρότερα από ποτέ»

Τη Δευτέρα 29/8 η Εβελίνα Νικόλιζα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως μετά την επιστροφή της από το Μπαλί διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και θα έπρεπε να μείνει σε καραντίνα. Ενώ αρχικά όλα φαινόντουσαν ήρεμα και δεν έδειχνε να έχει έντονα συμπτώματα, την Τρίτη 30/8 πραγματοποίησε μερικά στόρι ενημερώνοντας το κοινό της για τις εξελίξεις της υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως πλέον έχει πυρετό και βήχα μαζί και περνάει πιο δύσκολα από ποτέ και σε συνδυασμό με το γεγονός πως πρέπει να δουλέψει για να δημιουργήσει περιεχόμενο για το κανάλι της στο youtube κάνει ακόμα πιο κουραστική την κατάστασή της.

Οι εξελίξεις για την υγεία της Εβελίνας Νικόλιζα

«Θυμάστε το μεσημέρι που γελούσαμε και κάναμε ηλιοθεραπεία και λέγαμε με τον κορωνοϊό που πέρασαν τα δύσκολα; Άκυρο. Είμαστε χειρότερα από ποτέ, πυρετό, συνάχι, βήχα, όλα μαζί και προσπαθούμε να μοντάρουμε. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας και βίντεο: Instagram / Εβελίνα Νικόλιζα

Το καλό νέο είναι πως θα συνεχίσει για άλλη μία χρονιά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Σημαντικό πρόσωπο για το χώρο της τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα για την παρουσίαση αποτελεί η Ναταλία Γερμανού, η οποία ανήκει στο δυναμικό του Alpha και σύμφωνα με την ανακοίνωση, που εξέδωσε ο σταθμός θα συνεχίσει να ανήκει εκεί.

Το ''Καλύτερα δε γίνεται'' πήρε πράσινο φως για 5η συνεχή χρονιά, αφού τόσο η Ναταλία όσο και οι συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια ξέρουν το μυστικό της επιτυχίας. Για πολλούς η επιβεβαίωση, πως δηλαδή η Γερμανού θα συνεχίζει να ομορφαίνει τα Σαββατοκύριακα του κοινού δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και στο φινάλε για το καλοκαίρι, έκλεισε σαν κάτι να ήξερε...

Το «Καλύτερα δε γίνεται!» έρχεται για 5η σεζόν κρατώντας τα πρωτεία σε περιεχόμενο και καλεσμένους που κάθονται στον καναπέ αυτής της εκπομπής και μιλάνε για θέματα που δεν θα πουν πουθενά αλλού.

Συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της Τέχνης, άνθρωποι που μας απασχόλησαν με τη δράση τους, τα νέα της εβδομάδας, όλα είναι εδώ για να γεμίσουν τα μεσημέρια μας και να μας φέρουν πιο κοντά σε όσα είναι σημαντικά.
Μαζί με τη Ναταλία η ομάδα κρούσης, η παρέα της, η παρέας σας, τα πρόσωπα που αναδεικνύουν θέματα της επικαιρότητας, κάνουν ρεπορτάζ και ενισχύουν την καλή διάθεση έχοντας ο καθένας τον δικό του, διαφορετικό ρόλο: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα». Στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης.