Της βγήκε "ξινό" το ταξίδι στην Ινδονησία στο τέλος - Άσχημα νέα για την Εβελίνα Νικόλιζα

Το ανακοίνωσε η ίδια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Της βγήκε

Και εκεί που χαζεύαμε τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media και "ζηλεύαμε" τις καλοκαιρινές της διακοπές, τα τοπία και όλα αυτά που μοιραζόταν μαζί μας, η Εβελίνα Νικόλιζα από ότι φαίνεται δεν στάθηκε και τόσο τυχερή στον γυρισμό της από την Ινδονησία.

Η λαμπερή και πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια, την Δευτέρα 19/8, αφού επέστρεψε από τις διακοπές της που είχε πάει μαζί με τις κολλητές της, έκανε γνωστό μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Θετική στον κορωνοϊό η Εβελίνα Νικόλιζα

Όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν με το καλό επέστρεψε θέλησε, να κάνει ένα τεστ, και το αποτέλεσμα του ήταν θετικό και έτσι, βρίσκεται σε καραντίνα. Ωστόσο, την καραντίνα αυτή δεν την περνάει μόνη της αφού θετική βρέθηκε και μια από τις φίλες της που ήταν μαζί της στο ταξίδι, και έτσι περνούν μαζί αυτή την κατάσταση χαμογελαστές και με πολύ κέφι όπως διακρίνουμε και στο βίντεο.

«Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα...»

Αυτή τη χρονιά, η Εβελίνα Νικόλιζα πέρασε αρκετά δύσκολα, αν αναλογιστεί κανείς πως χώρισε μετά από πολλά χρόνια σχέσης, αλλά και την καλύτερή της επαγγελματικά μετά την επιτυχία του Καλύτερα δεν Γίνεται για ακόμη μία σεζόν, αλλά και την συνεργασία με τον Γιώργο Τσαλίκη σε ένα εντελώς νέο κόνσεπτ για εκείνη, το οποίο απόλαυσε ιδιαίτερα πολύ.

Για όλα αυτά, μίλησε στην εφημερίδα Real, και περιέγραψε τη συνταγή της επιτυχημένης παρέας που απολαύσαμε τα Σαββατοκύριακα μας.

Είσαι για μία ακόμη χρονιά στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Κάθε χρόνο και καλύτερα;

Ακριβώς αυτό. Κάθε χρόνο και καλύτερα. Είμαστε οικογένεια πια σε αυτή την εκπομπή, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα θέματα, όπως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά, όταν είσαι δίπλα σε μια τόσο έμπειρη και χαρισματική παρουσιάστρια, νιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά.

 Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκαλύπτει για την φετινή σεζόν του Καλύτερα δεν Γίνεται

Γιατί οι τηλεθεατές έχουν ξεχωρίσει αυτή την παρέα;

Πέρα από τη σκαλέτα που επιμελείται ο αρχισυντάκτης μας Βασίλης Δρυμούσης με απίστευτη μαεστρία, νομίζω ότι παίζει ρόλο η χημεία. Με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τη Ναταλία Αργυράκη, τον Δημήτρη Πανόπουλο, τη Ναταλία Γερμανού είμαστε μια παρέα που δεν παίρνει ο καθένας τον δρόμο του μετά τους τίτλους τέλους της εκπομπής. Είμαστε φίλοι, μιλάμε όλη την εβδομάδα και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Νομίζω ότι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει.