Το ''Super Κατερίνα'' επιστρέφει δυναμικά στις 5/9 - Το πρόσωπο έκπληξη στην πρεμιέρα της εκπομπής

Έγινε γνωστό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ''Super Κατερίνα'' επιστρέφει δυναμικά στις 5/9 - Το πρόσωπο έκπληξη στην πρεμιέρα της εκπομπής

Οι πρεμιέρες για πολλές εκπομπές της τηλεόρασης ξεκίνησαν και αυτή για το ''Super Κατερίνα'' με παρουσιάστρια της Καινούργιου αναμένεται να γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου με την ομάδα να είναι πλήρως ανανεωμένη.

Ένα λοιπόν, από τα άτομα, που θα έχει στο πάνελ της η Κατερίνα θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με εμπειρία σε πολλά πάνελ όλα αυτά τα χρόνια. Ο ίδιος λοιπόν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του και με ένα insta story έκανε γνωστό, πως έχει εξασφαλίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την πρεμιέρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξασφάλισε συνέντευξη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Κωνσταντινίδης - Αγγελόπουλος

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: instagram - superkaterinatv

Θα δούμε τον Ντάνο στο all star game του Survivor;

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στο νέο All Star Survivor, το οποίο εικάζεται πως θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και έτσι το μεσημέρι της Κυριακής 17/7, ο νικητής του πρώτου Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Όλα Γκουντ» κλείνοντας και ξεκαθαρίζοντας το θέμα.

«Διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μου λένε οι φίλοι μου για λεφτά, πολλά λεφτά, πότε φεύγω. Δεν έχω ιδέα. Εγώ κάνω αυτό και είμαι και πάρα πολύ καλά» είπε δείχνοντας το σκάφος του στη Σκιάθο. «Το βλέπω λίγο δύσκολο» είπε για το αν θα του γινόταν πρόταση. «Δεν είναι μόνο οι δουλειές είναι και ο “Φύλακας Άγγελος”, οι δικοί μου άνθρωποι».

«Ποιο All Star; Μπορεί να είναι ένα ριάλιτι που να μην χρειάζεται να είμαι εγώ. Έχει διαφοροποιηθεί τόσο πολύ που να μην μπορώ να το κάνω. Επειδή έχω μια ενημέρωση ότι κάποιοι έκαναν επαφές, δεν είναι ακριβώς all star αλλά οι πιο δημοφιλείς κατά κάποιον τρόπο παίκτες. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι, ξεκάθαρα».