Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά ανοιχτά πρώτη φορά για το Survivor All Star - «Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν...»

«Δεν έχω καμία επαφή με την παραγωγή από τότε που είχαμε μιλήσει για...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά ανοιχτά πρώτη φορά για το Survivor All Star - «Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν...»

Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σχετικά με τις επαγγελματικές του προτάσεις, και με το θέμα της παρουσίασης του Survivor All Star. O πρώην παίκτης λοιπόν, την Τρίτη 14/6 μιλά στο Πάμε Δανάη πρώτη φορά για τους λόγους που δεν θα είναι στην καθημερινή σειρά γνωστού σταθμού και για το αν δέχτηκε πρόταση για το All star Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

Για το ριάλιτι επιβίωσης, είπε πως, «Υπάρχουν κοινά σημεία ως προς την εικόνα στο φετινό survivor άλλα το concept είναι λίγο διαφορετικό. Κάθε χρονιά του Survivor η παράγωγη και οι συντελεστές δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι. Εμείς δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε και αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Mπορεί να κάναμε πράγματα που βγαίναν ριάλιτι, άλλα δεν ήταν επιτηδευμένα. Ο φετινός κύκλος δεν έχει τόση απήχηση στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι η πέμπτη χρονιά. Θέλει γενικότερα φρεσκάρισμα το project», και πρόσθεσε:

«Έχει βοηθήσει πάρα πολύ η νέα μορφή που έχει πλέον ο παρουσιαστής, ο Γιώργος Λιανός. Είναι πολύ ταλαντούχος. Τον παρουσιαστή τον καθοδηγεί και τον βοηθάει προς τα πάνω ή τον δυσκολεύει η κάθε χρονιά και το κάθε καστ. Είναι σαν έναν τελικό κυπέλλου Champions League που κι ένας λιγότερο ικανός παρουσιαστής έχει πολύ πιο εύκολο έργο».

Για την εκ νέου συμμετοχή του, αλλά και για το All star Survivor, δήλωσε πως, «στη μεταβατική περίοδο είχαμε συζητήσει δυο φορές, τηλεφωνικά και μία δια ζώσεις με την παράγωγη για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας στην παρουσίαση. Δεν προχώρησε. Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού, η παράγωγη νομίζω έκανε καλά για αυτά τα οποία ακολούθησαν.

Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για το All star Survivor. Δεν έχω καμία επαφή από τότε που είχαμε μιλήσει για το ενδεχόμενο παρουσίασης. Αν μου γινόταν πρόταση να πάω στο All star Survivor ως παίκτης, θα έπρεπε πρώτα να σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω ξανά σε αυτό το project».

«Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν το βάζω ούτε καν στα τρία πρώτα σημαντικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ το project Survivor, αν πούμε ότι σκέφτομαι να πάω ξανά, χωρίς να ξεκινάει το 70% από αγωνιστικό κομμάτι. Αν ερχόταν πρόταση να παρουσιάσω το All star Survivor, θα πρέπει να δω αν μπορώ εξ αποστάσεως να κατευθύνω κάποια πράγματα και να είμαι βέβαιος ότι είναι εντάξει», προσέθεσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

"Κόλαφος" ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την απάντησή του για την δημιουργία οικογένειας

Στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, την Παρασκευή 13/5, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το φιλί του οποίου η Ελεονώρα Αντωνιάδου δεν μπορεί να ξεχάσει. Ο Ντάνος, λοιπόν, αναφέρθηκε στο ζήτημα της απόκτησης οικογένειας και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με αυτό, ενώ αποκάλυψε και εάν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Ο πρώην νικητής του Survivor, δήλωσε πως τα προσωπικά ενός ανθρώπου συμπεριλαμβάνουν μεγάλες δυσκολίες τις οποίες είναι αδύνατον να συζητήσει κανείς σε τόσο λίγο χρόνο. Θεωρεί πως τα παιδιά είναι ευλογία και είναι η μεγαλύτερη αξία για τον ίδιο. Στην ερώτηση, βέβαια, για τον αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας απάντησε αινιγματικά.

«Ο στίβος των προσωπικών είναι πολύ δύσκολος, οπότε ας μην τα συζητάμε τώρα, δεν έχεις χρόνο. Είναι ευλογία να κάνεις παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή για μένα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα κάνει παιδιά σύντομα: «Το ξέρω εγώ και ο άνθρωπός μου. Τι; Μόνος μου θα κάνω παιδιά;».