Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Είχε προκαλέσει αίσθηση η σκηνή του φιλιού με τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

«Ο κόσμος με ρωτούσε πώς είναι από κοντά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Είχε προκαλέσει αίσθηση η σκηνή του φιλιού με τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη η Ελεονώρα Αντωνιάδου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για το φιλί με τον Ντάνο στο Τατουάζ μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρομερά δοτικός, προστατευτικός και στοργικός. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις μαζί του.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Αντωνιάδου

Όλα τα ρούχα που φοράω στην παράσταση είναι από το βεστιάριο και από κάποια μαγαζάκια με φτηνά ρούχα, γιατί ταιριάζουν πάρα πολύ με το ρόλο μου. Είχε προκαλέσει αίσθηση η σκηνή του φιλιού με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο κόσμος με ρωτούσε πώς είναι ο Ντάνος από κοντά. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ προστατευτικό, εγώ πέρασα πολύ καλά στη συνεργασία μας».

«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν...» - "Καταπέλτης" η Ελεωνόρα Αντωνιάδου

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε στην κάμερα του Love It το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3 και αναφέρθηκε στα πάντα. Η γοητευτική ηθοποιός, αναφέρθηκε στις ακραίες αντιδράσεις που προκαλεί η παράσταση «Κόκκινα φανάρια» με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μπισμπίκη στην οποία πρωταγωνιστεί, την τρανς κοινότητα που αναδεικνύεται μέσα από την παράσταση καθώς και το body shaming.

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Μπισμπίκης, απασχολεί ιδιαίτερα τις εκπομπές είτε με την παράσταση του, είτε με την σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο ο ίδιος δεν ασχολείται με αυτά και συνεχίζει και κάνει με επιτυχία τη δουλειά του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Αντωνιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ακραίες αντιδράσεις στην παράσταση και σηκώνονται και φεύγουν την ώρα της παράστασης. Δεν με στεναχωρεί, όμως, γιατί είμαστε σε ένα θέατρο 150 θέσεων και φεύγουν κάθε φορά πέντε, έξι. Δεν μας ενοχλεί. Αν ο θεατής σοκάρεται περισσότερο βλέποντας δυο άντρες να φιλιούνται στο στόμα παρά αν βλέπει έναν φίλαθλο να σκοτώνει κάποιον άλλον επειδή φοράει άλλο χρώμα μπλούζα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

«Η τρανς κοινότητα ακόμα ζει περίεργες καταστάσεις. Έμαθα πρόσφατα για μια κοπέλα που έχει κάνει την εγχείρηση, πήγε να νοικιάσει σπίτι και δεν της νοίκιαζαν σπίτι. Της είπαν, δεν θέλουμε να γίνει ότι και ότι η πολυκατοικία μας».