Ελεονώρα Αντωνιάδου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Το θυμάμαι ακόμα το φιλί του»

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Αντωνιάδου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Το θυμάμαι ακόμα το φιλί του»

Το πρωί της Πέμπτης 17/3 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ελεονώρα Αντωνιάδου. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού ήταν εκείνη με την οποία αντάλλαξε το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πήρα το βάπτισμα του πυρός. Το θυμάμαι ακόμα το φιλί, ωραίο ήταν, τι να κάνω να το ξεχάσω;» είπε η ηθοποιός. Από την άλλη, τον ίδιο τον είχαμε δει πριν από λίγες ημέρες καλεσμένο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου "λύγισε" με την κίνηση της Ναταλίας Γερμανού.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Αντωνιάδου

«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν...» - "Καταπέλτης" η Ελεωνόρα Αντωνιάδου

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε στην κάμερα του Love It το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3 και αναφέρθηκε στα πάντα. Η γοητευτική ηθοποιός, αναφέρθηκε στις ακραίες αντιδράσεις που προκαλεί η παράσταση «Κόκκινα φανάρια» με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μπισμπίκη στην οποία πρωταγωνιστεί, την τρανς κοινότητα που αναδεικνύεται μέσα από την παράσταση καθώς και το body shaming.

Πράγματι, το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Μπισμπίκης, απασχολεί ιδιαίτερα τις εκπομπές είτε με την παράσταση του, είτε με την σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο ο ίδιος δεν ασχολείται με αυτά και συνεχίζει και κάνει με επιτυχία τη δουλειά του.

Η τοποθέτηση της Ελεωνόρας Αντωνιάδου για τα "Κόκκινα φανάρια"

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Αντωνιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ακραίες αντιδράσεις στην παράσταση και σηκώνονται και φεύγουν την ώρα της παράστασης. Δεν με στεναχωρεί, όμως, γιατί είμαστε σε ένα θέατρο 150 θέσεων και φεύγουν κάθε φορά πέντε, έξι. Δεν μας ενοχλεί. Αν ο θεατής σοκάρεται περισσότερο βλέποντας δυο άντρες να φιλιούνται στο στόμα παρά αν βλέπει έναν φίλαθλο να σκοτώνει κάποιον άλλον επειδή φοράει άλλο χρώμα μπλούζα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

«Η τρανς κοινότητα ακόμα ζει περίεργες καταστάσεις. Έμαθα πρόσφατα για μια κοπέλα που έχει κάνει την εγχείρηση, πήγε να νοικιάσει σπίτι και δεν της νοίκιαζαν σπίτι. Της είπαν, δεν θέλουμε να γίνει ότι και ότι η πολυκατοικία μας».