Γιώργος Αγγελόπουλος: Βούρκωσε στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται με την πράξη της Ναταλίας Γερμανού

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Βούρκωσε στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται με την πράξη της Ναταλίας Γερμανού

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ, μάλιστα, προς το τέλος της συζήτησής του με την Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια του έκανε δύο δώρα, τα οποία τον συγκίνησαν πολύ και τον έκαναν να βουρκώσει.

Τα δώρα της Ναταλίας Γερμανού στον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Και άλλο δώρο, μα εγώ ήρθα με άδεια χέρια» αναφώνησε αρχικά ο νικητής του Survivor. «Με γέμισες δώρα! Δεν έχω λόγια… Πραγματικά δεν το περίμενα, ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με πατάτε κάπου… Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει τον Φύλακα Άγγελο, είναι όλοι σπουδαίοι και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν ανεξαιρέτως γιατί έχουν άγκαλιάσει τον Φύλακα έχοντας καταλάβει την ανιδιοτέλεια του σκοπού αυτού. Απλοί και σημαντικοί άνθρωποι.

Ζούμε δύσκολες εποχές. Εύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος, να σταματήσει και να ελέγξουμε τον Covid και να μπορέσουμε και εμείς να συνεχίσουμε τη δράση μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος φανερά συγκινημένος, με τα δώρα της εκπομπής.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ενδεχόμενο παιδιού

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ενώ, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής μετά τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει πολύ γνωστό ριάλιτι.

«Δεν βλέπω Survivor, μόνο αποσπασματικά στα social media. Φέτος έχει πολύ ριάλιτι, όπως και πέρυσι. Εμείς δεν είχαμε τηλεοπτικούς έρωτες, προέκυψαν αργότερα», ανέφερε ο αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω στο πλάνο μου να κάνω παιδί. Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, έχουν δυσκολίες και διαφορετικότητα. Δεν ξέρεις καμιά φορά, είναι με τον άνθρωπό σου πώς τα βρίσκεις. Είναι κάτι που πρέπει να συναποφασιστεί», εξομολογήθηκε.