Γιώργος Αγγελόπουλος: ''Κατακεραυνώνει'' το Survivor 5 - «Μοιάζει με τη δική μας τη φουρνιά..»

Τι πιστεύει για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: ''Κατακεραυνώνει'' το Survivor 5 - «Μοιάζει με τη δική μας τη φουρνιά..»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 12/3, στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο πρώην νικητής του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για το αξιέπαινο έργο του στον «Φύλακα Άγγελο», την ένωση στήριξης παιδιών με καρκίνο, την οποία βοήθησε και βοθάει με τα χρήματα τα οποία πήρε από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ, αναφέρθηκε και στο αν βλέπει πλέον το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του, μάλιστα, είχε δηλώσει πως σκοπεύει να βγάλει και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές παραγωγές που του αρέσουν αρκετά και θα ήθελε να είναι μέρος τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Δεν το βλέπω το Survivor. Είναι τόση η αναπαραγωγή που κάποιες φορές που βλέπω κάποια πράγματα. Μοιάζει σε κάποια πράγματα με τη δική μας τη φουρνιά. Είναι τιμητικό για εμένα που ο κόσμος με θυμάται. Οι παίκτες καλούνται να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο από το 2 και μετά να είναι αυθόρμητοι σε κάτι που ξέρουν ποιο θα είναι το αντίκτυπο πηγαίνοντας εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί

Το μεσημέρι την Παρασκευής 18/02 ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για ον φιλανθρωπικό σύλλογο που έχει ιδρύσει αλλά και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα κάποιες φορές που πραγματικά δεν ήξερα γιατί μου δίνουν αυτά τα χρήματα ειδικά για κάτι που δε ξέραμε αν θα πετύχει. Σκέφτηκα όμως ότι δε θα αισθανόμουν καλά να το κάνω αυτό…

Προσπαθώ να αισθάνομαι καλά σε οποιαδήποτε συνεργασία κάνω, δεν είναι πρώτο κριτήριο τα χρήματα και στον χώρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν αισθάνομαι καλά με κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω όσα χρήματα και αν μου δώσουν. Είχα τακτοποιηθεί για κανένα χρόνο αλλά για κακή μου τύχη πουλήθηκε το σπίτι οπότε είμαι σε φάση μετακόμισης πάλι».