Γοητευτικός ηθοποιός - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια και μπαμπάς της Αφροδίτης Λιάντου

Το 2017 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γοητευτικός ηθοποιός - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια και μπαμπάς της Αφροδίτης Λιάντου

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει την Αφροδίτη Λιάντου με την μαμά της Εβελίνα Παπούλια, ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός έχει αδυναμία και στον μπαμπά της Γιώργο Λιάντο. Οι γονείς της παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί.

Το επόμενο καλοκαίρι έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο, ωστόσο, χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες. Παρά όμως τα όσα πέρασαν, φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία.

Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάνος, πρώην της Παπούλια και μπαμπά της Αφροδίτης

Ο Γιώργος Λιάντος, είναι ηθοποιός με μεγάλο ταλέντο και υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του.

Ξαναέφτιαξε τη ζωή του το 2016 όπου παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη (τη ζωή της έχει φτιάξει και η Παπούλια). Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο. Καλεσμένες φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

Γιώργος Λιάντος πρώην σύζυγος Εβελίνας Παπούλια

Το σπίτι που μένει η Εβελίνα Παπούλια με την Αφροδίτη Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια έχει φέρει στη ζωή τη μία και μοναδική της κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου, η οποία με τη σειρά της έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της αλλά και του μπαμπά της, ο οποίος ανήκει στον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο.

Η Αφροδίτη μπορεί να σπούδασε για κάποια χρόνια στο Λονδίνο, όμως πλέον εργάζεται σε σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, οπότε όπως είναι φυσιολογικό μένει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της. Οι δυο γυναίκες λοιπόν, έχουν διαμορφώσει ένα σπίτι στα μέτρα τους, πολύ μοντέρνο, στο οποίο επικρατεί το χρώμα, τα φυτά εσωτερικού χώροι και οι καθρέφτες.

Παπούλια - ΣπίτιΠαπούλια - Σπίτι με Λιάντου