Είναι μαζί 7 χρόνια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια

Δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Είναι μαζί 7 χρόνια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της είναι στα καλύτερά της. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, αυτό που είναι αρκετά γνωστό είναι το γεγονός πως εδώ και 7 χρόνια είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Σταύρο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει και για το φλερτ που είχε με συνάδελφό της.

Βέβαια, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους έχει "τσακώσει" σε βραδινές εξόδους που έχουν κάνει κατά καιρούς μαζί. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το ζευγάρι φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένο.

Ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, Σταύρος

Εβελίνα Παπούλια μαζί με τον σύντροφό της

Ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, Σταύρος

Εβελίνα Παπούλια

Ποιος είναι ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, φέτος πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε σειρά και μάλιστα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν, τη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ μια πρόσφατη έξοδο μαμάς και κόρης).

Γνωρίσθηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες». Παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το τέλος: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες.

Ο Γιώργος Λιάντος, ο ηθοποιός με το μεγάλο ταλέντο και την υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του, είναι ο πατέρας του κοριτσιού που τον τελευταίο καιρό απασχολεί, με την ομορφιά και τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα, τη δημοσιότητα.

Παπούλια

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

Παπούλια γάμος Αφροδίτη Λιάντου