Καμία σχέση με την Αγγελική Νικολούλη - Στο φως σπάνια φωτογραφία με την κούκλα μελαχρινή αδερφή της, Μαρία

«Ξέγνοιαστες στιγμές με την αδελφούλα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την Αγγελική Νικολούλη - Στο φως σπάνια φωτογραφία με την κούκλα μελαχρινή αδερφή της, Μαρία

Την τελευταία περίοδο η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να φορτίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις μπαταρίες της για την ερχόμενη τηλςοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά δεν δίστασε να μας συστήσει στο Instagram την αγαπημένη της αδελφή, Μαρία.

Η σπάνια φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη με την αδερφή της, Μαρία

Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξέγνοιαστες στιγμές με την αδελφούλα μου που ζει στη Χαλκιδική. Μαράκι μας χρόνια σου πολλά να σε χαιρόμαστε...».

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη στο instagram

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram/ Aggelikinikolouli

Το άλλο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη - Χορεύει ζεϊμπέκικο και τραγουδάει σε βραδινή έξοδο

Μπορεί να έχετε συνηθίσει την Αγγελική Νικολούλη με το αυστηρό ύφος της, τις έξυπνες ατάκες της και τις αποκαλύψεις της στο Φως στο Τούνελ, ωστόσο εκτός εκπομπής, η έμπειρη παρουσιάστρια έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η εκπομπή της έριξε αυλαία για φέτος και έτσι η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της, επέλεξαν ένα μαγαζί για να γιορτάσουν το τέλος της σεζόν καθώς και την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκπομπή με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε).

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την έξοδό τους, η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται να τραγουδάει και να χορεύει μαζί με τους συνεργάτες της.