Έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό - Ο Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε ακραίο σκηνικό που έχει ζήσει

Μετά τις Άγριες Μέλισσες έκανε θραύση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό - Ο Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε ακραίο σκηνικό που έχει ζήσει

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Τρίτη 30/8 λίγο μετά το τέλος των Άγριων μελισσών, που αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο ηθοποιός λοιπόν, με βάση την τεράστια απήχηση, που είχε στο κοινό η σειρά, που συμμετείχε έκανε αποκαλύψεις για το πως τον αντιμετωπίζουν μετά το ρόλο του παππά. Πολλά ευτράπελα έχει ζήσει και παράλληλα εξομολογήθηκε πως αυξήθηκε κατά πολύ οι κατακτήσεις του από το γυναικείο του κοινό.

Oι δηλώσεις του Κωστή Σαββιδάκη για τα βλέμματα των γυναικών

«Ήμουν σε μια έκθεση ζωγραφικής, ήταν δύο κυρίες άνω των 75, με πλησιάζει η μία χωρίς να μου μιλήσει, μου τραβάει λίγο το μούσι και γυρίζει και λέει στη φίλη της: «Είναι αληθινό τελικά». Δεν μου είπαν ούτε γεια, ούτε τίποτα και έφυγαν. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν ένα έργο τέχνης που απλά το είδαν και έφυγαν», περιέγραψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

«Υπάρχουν πολλά πρόστυχα μηνύματα, πάρα πολύ πρόστυχα. Και φωτογραφίες και μηνύματα και βίντεο. Σε κάποια απαντώ».

Η ανανεωμένη εμφάνιση του Σαββιδάκη μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών

Ο Κωστής Σαββιδάκης έγινε ευρέως γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά ''Άγριες Μέλισσες'', την οποία και αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερα συγκινητικά τρόπο, αφού έπαιξε και το τελευταίο επεισόδιο.

Στο εξής λοιπόν, μέχρι να ανακοινωθεί το επόμενο βήμα του ηθοποιού, τον βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media και μάλιστα, την περίοδο αυτή βρίσκεται σε διακοπές για χαλάρωση στο νησί της Ρόδου. Να τονίσουμε εδώ πως φαίνεται ανανεωμένος, με αθλητικό look, που δε θυμίζει σε τίποτα τον ρόλο του παπά, που ενσάρκωνε.

Κώστας Σαββιδάκης