Γνωστός ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα άγριας ληστείας στο σπίτι του

Δύσκολες ώρες...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γνωστός ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα άγριας ληστείας στο σπίτι του

Θύμα ληστείας έπεσε ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και η οικογένειά καθώς έζησαν στιγμές τρόμου το πρωί της Δευτέρας (29/08), αφού άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι τους προκειμένου να τους ληστέψουν. Μάλιστα, διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου έπεσε επίσης θύμα ληστών στη Μύκονο,

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον ληστεία στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή

Ο ποδοσφαιριστής που έπεσε θύμα ληστείας

Σύμφωνα λοιπόν με τα ξένα ΜΜΕ, τέσσερις ένοπλοι άνδρες μπούκαραν στο σπίτι του Γκαμπονέζου επιθετικού των Καταλανών. Οι αδίστακτοι ληστές αφού πρώτα χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή στην συνέχεια ζήτησαν από εκείνον και τη σύντροφο του να ανοίξουν τις θυρίδες ασφαλείας με τα κοσμήματα.

Τέλος, να τονίσουμε πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πέσει θύμα ληστείας αφού πριν από λίγες ημέρες του επιτέθηκαν άγνωστοι έξω από το προπονητικό κέντρο όπου του έκλεψαν το ρολόι του, το οποίο κόστιζε 70 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ auba

Λίγα λόγια για την ζωή του Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ-Εμερίκ Εμιλιάνο Φρανσουά Ομπαμεγιάνγκ (Pierre-Emerick Aubameyang, γενν. 1989) είναι Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής που παίζει στην θέση του επιθετικού στην Μπαρτσελόνα και στην εθνική ομάδα της Γκαμπόν, όπου είναι αρχηγός και κάτοχος του ρεκόρ τερμάτων. Κατέχει, επίσης, τη γαλλική και την ισπανική υπηκοότητα.

Τα αδέλφια του, Ουιλί και Κατιλίνα, είναι επίσης ποδοσφαιριστές. Αγωνιζεται στην Μπαρτσελονα Στις 19 Μαΐου 2022, ο Patrick-Emerick Aubameyang ανακοίνωσε επίσημα τη διεθνή του απόσυρση μετά από 73 συμμετοχές και 30 γκολ.

Το 2011 υπέγραψε στη Σαιντ-Ετιέν, με την οποία κατέκτησε το 2013 το Λιγκ Καπ Γαλλίας και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της Λιγκ 1 για τη σεζόν 2012-2013. Πιο πριν ήταν παίκτης της Μίλαν, με την οποία όμως δεν μέτρησε καμία επίσημη συμμετοχή σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στην Άρσεναλ[10] και από τον Νοέμβριο του 2019 είναι ο αρχηγός της ομάδας. Στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ αγωνίστηκε σε 163 παιχνίδια, σημειώνοντας 92 γκολ και 21 ασίστ. Κατέκτησε μαζί της ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Κομιούνιτι Σιλντ, ενώ έφτασε σε τελικό Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γιουρόπα Λιγκ.

Έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα μέσα Δεκεμβρίου του 2021 μετά από πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και στις 31 Ιανουαρίου του 2022 έμεινε ελεύθερος από τους «κανονιέρηδες» ώστε να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.