Αδυνατισμένη και ανανεωμένη μετά τις διακοπές της - "Έπεσε" το Instagram με τους κοιλιακούς της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδυνατισμένη και ανανεωμένη μετά τις διακοπές της -

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε από τον έναν προορισμό στον άλλο και ευχαριστήθηκε τις βόλτες της στα στενά των νησιών που επισκέφθηκε, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και ήδη αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε. Έτσι, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφικό υλικό που έχει απομείνει στα "άδυτα" του κινητού της και αποφάσισε να πει "αντίο" στις διακοπές με μία συγκλονιστική εικόνα της.

Ανέβασε, λοιπόν, στο Instagram μία φωτογραφία της όπου πόζαρε με ένα ροζ μπικίνι με κόκκινες λεπτομέρειες μπροστά από τα κύματα της θάλασσας, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία σανίδα του σερφ, που είναι και το μεγάλο της πάθος. Κοιτούσε, μάλιστα, προς το ηλιοβασίλεμα, φορώντας τα γυαλιά ηλίου της, ενώ τα μαλλιά της ήταν βρεγμένα και αχτένιστα, με αποτέλεσμα να βγει το τέλειο "κλικ".

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πηγή εσωτερικής και εξωτερικής φωτογραφίας: Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Instagram

Τι συμβαίνει στ' αλήθεια ανάμεσα στην δημοσιογράφο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ακόμα μαζί. Ορισμένα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει μετά από σχεδόν 5 χρόνια σχέσης, ωστόσο η επιβεβαίωση δεν ήρθε ποτέ.

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο το γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν στην Κρήτη μαζί, αλλά δεν έκαναν καμία κοινή ανάρτηση. Μάλιστα φάνηκε σαν να βρίσκονται σε άλλα σημεία κάθε μέρα και έτσι οι υποψίες για τον χωρισμό τους φούντωσαν ακόμη περισσότερο.

Μία κίνηση ωστόσο των δύο στα social media ήταν αρκετή για να δώσει τις απαντήσεις που έψαχνε το κοινό τους.

Το ζευγάρι ωστόσο αποφάσισε να δώσει τέλος στις φήμες, μιας και το βράδυ της Κυριακής (14/8), βρέθηκαν μαζί σε κρητικό γλέντι, κάτι που φάνηκε από τα κοινά insta stories που είχαν. Όλα δείχνουν λοιπόν πως το ζευγάρι μια χαρά και πως ο χωρισμός τους αποτελεί απλώς ανυπόστατες φήμες.