Με φούξια μαγιό και τακούνια - Αναστάτωσε ολόκληρη την Ρόδο η Σία Βοσκανίδου με το κορμί της

Έκανε πάλι χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με φούξια μαγιό και τακούνια - Αναστάτωσε ολόκληρη την Ρόδο η Σία Βοσκανίδου με το κορμί της

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στη Ρόδο απολαμβάνει η Σία Βοσκανίδου, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Bachelor» και έκτοτε παραμένει στην επικαιρότητα, μιας και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η ίδια απαθανατίστηκε μάλιστα από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly φορώντας ένα φούξια και αποκαλυπτικό μπικίνι σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου του νησιού. Όπως ήταν δεδομένο, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε μιας και οι αναλογίες του κορμιού της ζαλίζουν!

«Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες όχι λίγοι», είχε στο μεταξύ σχολιάσει πριν λίγο καιρό σε μια συνέντευξή της.

Η εμφάνιση της Σίας Βοσκανίδου στην Ρόδο

Η εμφάνιση της Σίας Βοσκανίδου στην Ρόδο φωτογραφίες

Η εμφάνιση της Σίας Βοσκανίδου στην Ρόδο

Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της με την απόπειρα βιασμού

Το πρωί της Τρίτης 8/02 η Σία Βοσκανίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα όπου "ανατρίχιασε" με την σοκαριστική εξομολόγησή της καθώς αποφάσισε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για την απόπειρα βιασμού, που είχε γίνει εναντίον της σε ένα πάρτι. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Απαντώντας, αρχικά, στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν της έχει συμβεί να βρεθεί σε πάρτι και να προσπαθήσουν να την παγιδεύσουν: «Πριν από έξι περίπου χρόνια που έμενα στο κέντρο, είχα πάει σε ένα πάρτι, είχα πιει ένα ποτό και βρέθηκα στο νοσοκομείο.

Δεν θυμόμουν τίποτα, μόνο ότι ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αυτό συνέβη μετά από καμιά ώρα, αφότου έφυγα. Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μου είχαν πει ότι ήταν ή κακής ποιότητας αλκοόλ ή μπορεί και χάπι βιασμού. Αν ήμουν μόνη εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω τι θα είχα απογίνει. Ήμουν έτοιμη να πεθάνω. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου.

Μετά το The Bachelor είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες, που όταν ήμουν πιο μικρή τις είχα στείλει σε κάποιον. Μετά από χρόνια υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες μου στο Instagram, στο Facebook και τις στέλνουν και σε εμένα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο θετικά μπορούσα. Να πω “Σία, μην σε παίρνει από κάτω, ο κόσμος είναι κακός. Έκανες μια βλακειούλα, όταν ήσουν μικρή” και το προσπέρασα».