Δεν πήγε καλά αυτό - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για το πρώτο μπάνιο στην παραλία με την κόρη της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν πήγε καλά αυτό - Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για το πρώτο μπάνιο στην παραλία με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα και να τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα (δείτε εδώ τρυφερό στιγμιότυπο).

Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο instagram τόσο καιρό βλέποντας τις υπόλοιπες μαμάδες να πηγαίνουν στην παραλία με τα παιδιά τους κουβαλώντας πολλά πράγματα της θεωρούσε υπερβολικές . Έτσι δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να πει όλα όσα πιστεύει.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα. Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου. Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις;».

Α, λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες».

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Ο λόγος που λαχτάρισε η παρουσιάστρια

Μητέρα και... μοντέλο (δείτε εδώ το σώμα της με μαγιό) μετά την γέννα. Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια κλασική χαζομαμά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συνηθίζει να μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της τόσο με την κόρη της όσο και με τον σύζυγό της, αν και θέτει πάντα συγκεκριμένα όρια.

Η παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές της μαζί με την κόρη της στην Ελβετία προκειμένου να είναι στο πλευρό του συζύγου της, μέσα από ένα story της περιέγραψε την λαχτάρα που τράβηξε γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα όπως είπε αφού ψώνισε μερικά σακουλάκια ξηρούς καρπούς για να φτιάξει ένα από τα κέικ που αγαπάει ο Στέλιος Μανουσάκης, βγάζοντάς τα από τη σακούλα χύθηκαν όλα στο πάτωμα και έτρεχε μανιωδώς να τα μαζέψει καθώς φοβήθηκε πως η κόρη της, Κατερίνα η οποία πλέον περπατάει, θα αρχίσει να τα βάζει στο στόμα.

«Σήμερα έζησα αυτή την αργή κίνηση που βλέπουμε στις ταινίες. Είχα πάει σούπερ μάρκετ, είχα πάρει διάφορους ξηρούς καρπούς κι έτσι όπως έχω γυρίσει και η μικρή είναι γύρω μου και κάνει βόλτες γιατί περπατάει κάπως πάω να βγάλω τα κουτιά και ανοίγουν και αρχίζουν και πέφτουν σε αργή κίνηση σε πατώματα και καναπέδες και σκέφτομαι την μικρή να πηγαίνει να το πιάνει και να το βάζει στο στόμα… πιο γρήγορα δεν έχω μαζέψει το σπίτι, σε πέντε δευτερόλεπτα…», είπε.