Την έπιασε στον ύπνο ο Στέλιος - Το τρυφερό στιγμιότυπο της Ηλιάκη αγκαλιά με την κορούλα της

Μέσα στο αεροπλάνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την έπιασε στον ύπνο ο Στέλιος - Το τρυφερό στιγμιότυπο της Ηλιάκη αγκαλιά με την κορούλα της

H Mαρία Ηλιάκη ταξιδεύει συχνά πυκνά με τα αεροδρόμια να έχουν γίνει μια καθημερινότητα για εκείνη, αφού ο σύζυγος της μένει στην Ελβετία, όπου και πηγαίνει να τον δει μαζί με την μοναχοκόρη τους.

Όπως είναι φυσικό στα ταξίδια αυτά η Ηλιάκη δεν πηγαίνει μόνη της αλλά με την κορούλα της από όταν ήταν βρέφος, η οποία ωστόσο όσο μεγαλώνει γίνεται πιο ζωηρή όταν πρόκειται να μπούνε στο αεροπλάνο.

Αυτή τη φορά όμως, στην απόδραση της στην Κρήτη είχε και τη βοήθεια του Στέλιου, ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και μάλιστα την απαθανάτισε να κοιμάται αγκαλιά με το παιδί τους κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της από το αεροδρόμιο

Μαρία Ηλιάκη παιδί

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: instagram - marakiiliaki

Ο λόγος που λαχτάρισε η παρουσιάστρια

Μητέρα και... μοντέλο (δείτε εδώ το σώμα της με μαγιό) μετά την γέννα. Η Μαρία Ηλιάκη είναι μια κλασική χαζομαμά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram συνηθίζει να μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της τόσο με την κόρη της όσο και με τον σύζυγό της, αν και θέτει πάντα συγκεκριμένα όρια.

Η παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές της μαζί με την κόρη της στην Ελβετία προκειμένου να είναι στο πλευρό του συζύγου της, μέσα από ένα story της περιέγραψε την λαχτάρα που τράβηξε γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα όπως είπε αφού ψώνισε μερικά σακουλάκια ξηρούς καρπούς για να φτιάξει ένα από τα κέικ που αγαπάει ο Στέλιος Μανουσάκης, βγάζοντάς τα από τη σακούλα χύθηκαν όλα στο πάτωμα και έτρεχε μανιωδώς να τα μαζέψει καθώς φοβήθηκε πως η κόρη της, Κατερίνα η οποία πλέον περπατάει, θα αρχίσει να τα βάζει στο στόμα.

«Σήμερα έζησα αυτή την αργή κίνηση που βλέπουμε στις ταινίες. Είχα πάει σούπερ μάρκετ, είχα πάρει διάφορους ξηρούς καρπούς κι έτσι όπως έχω γυρίσει και η μικρή είναι γύρω μου και κάνει βόλτες γιατί περπατάει κάπως πάω να βγάλω τα κουτιά και ανοίγουν και αρχίζουν και πέφτουν σε αργή κίνηση σε πατώματα και καναπέδες και σκέφτομαι την μικρή να πηγαίνει να το πιάνει και να το βάζει στο στόμα… πιο γρήγορα δεν έχω μαζέψει το σπίτι, σε πέντε δευτερόλεπτα…», είπε.