Επιστρέφει μετά από χρόνια αποχής - "Πανικός" στο παλάτι μετά την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ

Το επόμενο βήμα της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Επιστρέφει μετά από χρόνια αποχής -

Λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της, η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, θέλησε να "ταράξει" για ακόμη μία φορά τα νερά αλλά και τα νεύρα του Παλατιού, μέσα από νέα συνέντευξη που έδωσε, στο The Cut των New York Times με αφορμή τη νέα σειρά από podcasts που ξεκίνησε.

Υποδέχτηκε την Αμερικανίδα δημοσιογράφο Allison P. Davis στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, και της εμπιστεύεται μια αποκλειστική είδηση, ότι επιστρέφει στο Instagram μετά από χρόνια αποχής.

Η αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ

Αν και έχει εξελιχθεί σε επιχειρηματία, πολλοί συνεχίζουν να τη βλέπουν μέσα από τον προηγούμενο ρόλο της, στη βασιλική οικογένεια. Η ίδια χαρακτηριστικά μετά την αποκάλυψή της ανέφερε επίσης: «Συναντώ μικρά κορίτσια και με αντιμετωπίζουν κάπως έτσι, “Θεέ μου, μια αληθινή πριγκίπισσα”.

Τα κοιτάζω και σκέφτομαι, έχεις μέσα σου τη δύναμη να δημιουργήσεις μια ζωή σπουδαιότερη από οποιοδήποτε παραμύθι έχεις διαβάσει. Δεν εννοώ να παντρευτείς μια μέρα έναν πρίγκιπα. Εννοώ να βρεις την αγάπη. Να βρεις την ευτυχία. Να ξεπεράσεις ακόμα και το μεγαλύτερο εμπόδιο και να ξαναβρείς την ευτυχία».

Όσα αποκάλυψε και για την σχέση της με τον Χάρι στην αρχή

Η Δούκισα του Σάσεξ λοιπόν αποκάλυψε πολλά και φοβερά. Αρχικά είπε ότι τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χαρι, ένα από τα πράγματα για τα οποία δέχτηκε επικρίσεις ήταν η φιλοδοξία της, η οποία αντιμετωπιζόταν «σαν κάτι τελείως φρικτό». Η ίδια είπε ότι σαν παιδί θεωρούσε θετικό χαρακτηριστικό τη φιλοδοξία ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησε.

«Προσωπικά, δεν είχα ποτέ επίγνωση των αρνητικών συνειρμών πίσω από τη λέξη φιλοδοξία, μέχρι που άρχισα να βγαίνω με τον μετέπειτα άνδρα μου. Απ' ό,τι φαίνεται, η φιλοδοξία είναι ένα φρικτό, φρικτό πράγμα. Για τις γυναίκες... Από τη στιγμή που άρχισα να αισθάνομαι αυτό το αρνητικό κλίμα γύρω από τη λέξη, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσω. Πλέον το βλέπω παντού, και στα εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες που παρουσιάζουν μια πιο περιορισμένη εκδοχή του εαυτού τους σε καθημερινή βάση».

Στο podcast της, η Μέγκαν εξηγεί ότι θέλει να εξερευνήσει τις «ετικέτες» που η κοινωνία βάζει στις γυναίκες, όπως «ντίβα, τρελή, σκ@λα» και να προσδιορίσει από πού πηγάζουν και γιατί έχουν διατηρηθεί τόσα πολλά χρόνια. «Φυσικά, ξέρω και εγώ κάνα δυο πράγματα για αυτές τις ετικέτες», σημειώνει η Δούκισσα του Σάσεξ, υπονοώντας πιθανώς τα μαθήματα που πήρε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στη χώρα του συζύγου της.