«Να έχεις χρυσά μαλλιά και...» - Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Γιώργου Χρανιώτη

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να έχεις χρυσά μαλλιά και...» - Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Γιώργου Χρανιώτη

Ο Γιώργος Χρανιώτης γενικότερα τον τελευταίο καιρό αλλά ειδικότερα την σημερινή μέρα, είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, και αυτό γιατί έχει γιορτή ο γιος του, τον οποίο απέκτησε με την σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Το ζευγάρι λιώνει για τον μικρό, και πολύ συχνά μοιράζονται στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρυφερά στιγμιότυπα μαζί του, και διάφορες καθημερινές τους στιγμές γεμάτες αγάπη και ευτυχία.

Η ανάρτηση του ηθοποιού για την γιορτή του γιου του

Ο μικρός Αλέξανδρος λοιπόν όπως είναι το όνομά του γιορτάζει, και ο ευτυχισμένος μπαμπάς θέλησε να μοιραστεί ένα όμορφο μήνυμα. «Ο μικρός μου Αλέξανδρος σήμερα έχει την γιορτή του. Να είσαι πάντα όμορφος, στο μέσα σου και στο έξω σου, να σαι γερός και να αντέχεις, να έχεις χρυσά μαλλιά και χρυσά μυαλά και να γελάς τόσο έντονα κι αληθινά όπως τώρα.

Σ’ ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου, μικρέ μου σαρδανάπαλε. Ο κόσμος μου είναι αλλιώς μαζί σου» έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε η ανάρτηση με ευχές.

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Γιώργου Χρανιώτη

Πηγή: Instagram / Γιώργος Χρανιώτης

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για τον γιο του και τις μηχανές

Ο ηθοποιός δεδομένου ότι είχε περάσει μια έντονη εφηβεία, έχει παραδεχτεί πως δοκίμασε πράγματα και πέρασε από πολλά μονοπάτια. Μεγαλώνοντας μια αγάπη του ήταν οι μηχανές, την οποία και έχει ακόμα. Στην ερώτηση όμως αν θα άφηνε να έχει το παιδί του μηχανή, αισθάνθηκε πως μια φοβία, αφού η αδυναμία που του έχει είναι πάρα πολύ μεγάλη, και την εκφράζει συχνά στα social media.

«Εγώ θα φρικάρω αν αύριο ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μοτοσυκλέτα, εγώ οδηγώ μοτοσυκλέτα και επίσης ξέρω τους κινδύνους. Αυτός ο κύριος που λέγεται φύλακας άγγελος με έχει προφυλάξει πολλές φορές, δηλαδή αν ο γιος μου πει ότι θέλει να πάρει μηχανή θα παρανοήσω.

Οπότε ίσως σκέφτομαι ότι αργότερα δε θα παρατήσω τη μοτοσυκλέτα μου αλλά ίσως την κάνω πιο αραιά. Τώρα αυτή μπορεί να είναι και μια χαζή σκέψη, μπορεί να την παρατήσω».