Τον κουβαλάει μαζί του όπου κι αν πάει - Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον μικρό Αλέξανδρο

Μπροστά στο ηλιοβασίλεμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον κουβαλάει μαζί του όπου κι αν πάει - Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον μικρό Αλέξανδρο

Ο Γιώργος Χρανιώτης, μπορεί να απολάμβανε τις διακοπές του στην Ιταλία λίγο διάστημα πριν, ωστόσο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και χαλαρώνει μαζί με την οικογένειά του κάνοντας διακοπές. Ο μικρός του γιος, ο Αλέξανδρος, είναι η αδυναμία του, γι' αυτό και όπου κι αν πηγαίνει τον κουβαλάει μαζί του. Κυριολεκτικά.

Ο ηθοποιός ανέβασε, δηλαδή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του κρατώντας το παιδί του στους ώμους του, κοιτάζοντας τον ουρανό που είχε γεμίσει χρώματα εξαιτίας του ηλιοβασιλέματος και μάλιστα του αφιέρωσε και ένα ποιηματάκι.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη με τον γιο του

"Me & my monkey

Για να θωρρείς πιο ψηλά απ' όλους μας

Για να αντέχει ο μπαμπάς ,να περπατά μαζί σου χιλιόμετρα

Για να μου τραβάς μαλακά τα μαλλιά μου και γι' αυτό να μου «τρελαίνεις» τα μυαλά μου

Για να σαι ψηλότερος απ τον μπαμπά και να γουστάρεις

Για να μην υπάρχουν πια για σένα δύσκολα μονοπάτια", έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Χρανιώτης

«Δεν είναι κονσέρβα ο έρωτας...»

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Τρίτη 7/6, και, πέρα από την ψυχανάλυση, μίλησε για την σχέση του με την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και ο έρωτάς τους, πλέον, δεν κρύβεται.

Παρόλα αυτά, πολλοί μιλάνε για τον έρωτα ως κάτι περαστικό, ωστόσο ο ηθοποιός εξήγησε ποια είναι η δική του φοβία σχετικά με τον έρωτα στις σχέσεις και τα συναισθήματα που πολλές φορές έρχονται και φεύγουν. Μετά τον γάμο τους, αισθάνεται πολύ πιο άνετα να μιλάει δημόσια για εκείνη και έτσι δεν δίστασε να απαντήσει και για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Δεν θα ήμουν με την Γεωργία αν δεν ήμουν ακόμα ερωτευμένος, γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς αυτό το επόμενο στάδιο ότι "ναι, είμαστε καλά, έχουμε τα παιδιά, κάνουμε σεξ μία φορά το χρόνο, αλλά αγαπιόμαστε". Δεν το θέλω να συμβεί. Δεν θέλω να γίνω ο τύπος που έχει την κοπέλα του αλλού και την παράνομη σχέση του ή την νόμιμη. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, προσπαθώντας να εξηγήσει τι είναι αυτό που θέλει να συνεχίσει να υπάρχει στον γάμο του, ανέφερε: «Να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία, η οποία πηγάζει από τον θαυμασμό που έχεις στον άλλον και από την καθημερινότητα που δεν είναι τόσο καθημερινή».

«Δεν το πιστεύω αυτό. Θα το διαπραγματευτούμε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι κονσέρβα ο έρωτας...», τόνισε όταν η παρουσιάστρια του απάντησε πως είναι κάτι αναπόφευκτο.

«Όταν έχεις ένα παιδί και είναι άνθρωποι στο σπίτι και όταν έρχεσαι πτώμα από τη δουλειά, το να συνευρεθείς ερωτικά με τον σύντροφό σου θέλει και ένα περιβάλλον, αλλά να συμβαίνει», κατέληξε.