«Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο...» - Οι επικές περιγραφές της Ηλιάκη για τις περιπέτειες με την κόρη της

Δεν ήταν όπως το φανταζόταν το πρώτο μπάνιο...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο...» - Οι επικές περιγραφές της Ηλιάκη για τις περιπέτειες με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη, είναι στην φάση που περνά πρωτόγνωρες στιγμές με την κορούλα της, με την οποία όπως μαρτυρά και η ίδια είναι σχεδόν αχώριστες, και σιγά σιγά ανακαλύπτει νέα πράγματα και νέες καταστάσεις στην καθημερινότητα μαζί της.

Την Τρίτη 30/8 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε την εμπειρία της από το πρώτο μπάνιο μαζί της, και όπως θα δείτε τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενε, και τα εξηγεί ένα ένα με τον μοναδικό και ξεκαρδιστικό της τρόπο.

Το πρώτο μπάνιο της Ηλιάκη με την κόρη της στην θάλασσα

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα. Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου.

Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις; Α, λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες» είπε στα stories της...

Πηγή: Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Aποκάλυψε πώς κατάφερε να "ξεφορτωθεί" 15 κιλά

Η Μαρία Ηλιάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις στα social από την καθημερινότητά της ενώ πριν από λίγες ημέρες η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα. Έτσι δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι μέσα από το instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια τοποθετήθηκε αναφορικά για την σιλουέτα της αλλά και το πώς έχει αποκτήσει αυτό το σώμα μετά από την εγκυμοσύνη της, με αποτέλεσμα να μοιραστεί με αυτό τον τρόπο τα "μυστικά" της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά τα πρωινά της πιάτα περιέχουν: Γάλα αμυγδάλου, κεφίρ, μπανάνα, ροδάκινο, φαγόπυρο, αυγά, μανιτάρια, τοματίνια, κατσικίσιο τυρί, παξιμάδια και καρπούζι. Μάλιστα, στο πρόγραμμά της συνδυάζει και την γυμναστικά.