Κάνει τα πρώτα της βήματα στο Hollywood - Το επαγγελματικό υπερατλαντικό ταξίδι της Τάμτα στην Αμερική

Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνει τα πρώτα της βήματα στο Hollywood - Το επαγγελματικό υπερατλαντικό ταξίδι της Τάμτα στην Αμερική

Μετά την καλοκαιρινή εξόρμησή της, και τις στιγμές ξεγνοιασιάς στο πλευρό του αγαπημένου της Πάρι Κασιδόκωστα, στο νησί των Ανέμων, η ταλαντούχα και ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό Τάμτα, τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου φαίνεται πως είναι μακριά από την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική συνδυάζοντας δουλειά και λίγες διακοπές ακόμη, στο Los Angeles!

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Τάμτα

Όπως έχει γίνει γνωστό, η τραγουδίστρια συνεργάζεται πρώτη φορά μουσικά με παραγωγή του Hollywood, καθώς το κομμάτι της με τίτλο Awake έγινε το soundtrack στην ταινία «18 & Οver», και τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της είναι καλεσμένοι και στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: Instagram / Τάμτα

Αποκάλυψε αν θα παντρευτεί με τον Κασιδόκωστα

Η Τάμτα έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική και εκτενή συνέντευξη στο κανάλι του Phipster στο youtube και μεταξύ των όσων είπε μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της και το μέλλον αυτής. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια είναι μαζί στη ζωή με τον Πάρις Κασιδόκωστα και είναι πολύ καλά μαζί.

Αν και είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης αυτό στη συνέχεια σκίστηκε και κάποιοι νόμισαν πως υπήρξαν ρωγμές στο ζευγάρι. Η ίδια επιβεβαίωσε πως παρά τις διαφορές στον χαρακτήρα τους συνεχίζουν μαζί και πως αν θα παντρευόταν αυτό θα γινόταν σχεδόν για να γίνει με τον πιο απλό και λιτό τρόπο, μιας και το έχει ξαναζήσει το όλο παραμύθι.

«Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ…Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.

Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει…» εξομολογήθηκε η Τάμτα.