Με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη στο θέατρο o Σπύρος Παπαδόπουλος μετά το χωρισμό από την Κοτσαηλίδου

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη στο θέατρο o Σπύρος Παπαδόπουλος μετά το χωρισμό από την Κοτσαηλίδου

Σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του και ακόμα... σπανιότερα κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αφού προτιμά να περνά τα καλοκαίρια του στη Νάξο - και συγκεκριμένα στην αγαπημένη του παραλία, την Πλάκα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό ήταν ευχάριστη έκπληξη όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πέρασε το κατώφλι του θεάτρου Άλσος χαμογελαστός, ευδιάθετος και μάλιστα με παρέα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Η κούκλα συνοδός του Σπύρου Παπαδόπουλου στο θέατρο

Στο πλευρό του βρισκόταν μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, με την οποία έδειχναν να έχουν οικειότητα μεταξύ τους και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονταν στον χώρο εκείνο το βράδυ, που συνεχίζουν λέγοντας ότι δεν... χάρηκαν ιδιαίτερα όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του φακού βγαίνοντας.

Όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το YOU, έφυγαν μαζί μετά το τέλος της παράστασης με τη μηχανή του ηθοποιού, αποφεύγοντας να δώσουν αφορμές για σχόλια. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με γυναικεία συντροφιά δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Νικολέτα Κοτσαηλίδου - με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις και θα συνεργαστούν την ερχόμενη σεζόν.

Σπύρος Παπαδόπουλος νέα σύντροφος

Τηλεοπτικό comeback μετά από χρόνια

Από την εποχή που ξεκίνησε να παρουσιάζει το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» αραίωσαν και οι τηλεοπτικές του συμμετοχές, με τον ηθοποιό να αναλαμβάνει τελευταία φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη πριν από μία δεκαετία και βάλε (το 2009 στη σειρά του ΑΝΤ1 «Το κλειδί του Παραδείσου»). Με δεδομένο, όμως, το τέλος της μουσικής του εκπομπής μετά από 17 επιτυχημένα χρόνια, πλέον τίποτα δεν τον σταματάει από το να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Ο Σπύρος Παπαδοπούλος, λοιπόν, επιστρέφει στην τηλεόραση ως πρωταγωνιστής στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ