Μετά από 5 χρόνια γάμου και 2 παιδιά - Η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με τη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Το είχε αποκαλύψει η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά από 5 χρόνια γάμου και 2 παιδιά - Η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με τη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017, σε μία υπέροχη τελετή που έγινε στη Μύκονο, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Έκτοτε οι δυο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια, ενώ απέκτησαν δύο παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η παρουσιάστρια για κάποια χρόνια αποφάσισε να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της, ωστόσο φέτος θα έχει δυναμική παρουσία στην τηλεόραση μιας και θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό (δείτε εδώ την ανάρτηση με τους συνεργάτες της).

Όσο για τον σύζυγό της, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη.

Πώς είναι οι σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με τη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η ίδια πολύ σπάνια αναφέρεται στην οικογένεια του συζύγου της. Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι έχουν άσχημες σχέσεις. Ίσα ίσα, η Δούκισσα Νομικού και η πεθερά της, είναι πολύ δεμένες.

Μάλιστα, πριν από κάποιο καιρό, η ίδια η Δούκισσα Νομικού είχε αποκαλύψει μέσα από ένα story της στο Instagram, πως η πεθερά της, της είχε κάνει δώρο ένα υπέροχο φόρεμα που παλιότερα φορούσε η ίδια.

«Κορίτσια με ρωτάτε όλες για το φόρεμα! Είναι ένα παλιό πανέμορφο φόρεμα της πεθεράς μου που μου το χάρισε. Ευτυχώς μου κάνει», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram @dutchesss_

Το σπίτι της οικογένειας του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Το μοντέλο μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά, κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν στο νησί των ανέμων όπου περνάνε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Στην Μύκονο η οικογένεια Θεοδωρίδη έχει μια απίστευτη βίλα την οποία ζηλεύουν πολλοί. Είναι ονειρική με απίστευτη θέα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου και το βράδυ το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της ποζάροντας στην βεράντα με στενό φόρεμα.

Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει στη Μύκονο αναμένεται να γίνει και η διπλή βάφτιση των παιδιών τους.

Δούκισσα Νομικού σπίτι Μύκονος

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης βίλα Μύκονος