Έβγαλε τα σακάκια και τα σοβαρά φορέματα η Ντόρα Μπακογιάννη - Άβαφη για φαγητό με τα εγγόνια της στην Κρήτη

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβγαλε τα σακάκια και τα σοβαρά φορέματα η Ντόρα Μπακογιάννη - Άβαφη για φαγητό με τα εγγόνια της στην Κρήτη

Ένα όμορφο καλοκαίρι πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κρήτη, καθώς για αρκετό διάστημα την επισκέπτονται τα εγγόνια της και περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί. Τα λατρεύει και της αρέσει να πηγαίνουν βόλτες αλλά και για μπάνιο στη θάλασσα. Εκείνα είναι η δύναμη της, ειδικά το τελευταίο διάστημα όπου δίνει τη δική της "μάχη" με την υγεία της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας zarpanews απαθανάτισε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με τα εγγόνια της και καλή παρέα σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή Μαράθι, κοντά στην οικία της.

Χαλαρή και ευδιάθετη η Ντόρα Μπακογιάννη, απόλαυσε το γεύμα της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ χαμογελούσε σε όλους.

Οι φωτογραφίες της Ντόρας Μπακογιάννη με τα εγγόνια της

Ντόρα Μπακογιάννη Κρήτη

Ντόρα Μπακογιάννη εγγόνια

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη ο γιος της Κώστας

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, είχε παραχωρήσει ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθηναιών μίλησε, για τα παιδιά του, τη Σία Κοσιώνη, αλλά και τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία δίνει "μάχη" με τον καρκίνο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Η μητέρα μου δεν είναι η μόνη που παλεύει με την ασθένεια της. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι δίνουν επίσης τον αγώνα τους. Είχε σημασία ότι επέλεξε η ίδια η μητέρα μου να δημοσιοποιήσει την ασθένεια της, το έκανε πολύ συνειδητά και με τρομερή γενναιότητα.

Η μητέρα μου με γενναιότητα έχει αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ζωής της και είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς, αλλά και για τα εγγόνια της. Δίνει δύναμη σε όλους, σε όλη την οικογένεια και όχι μόνο τώρα, αλλά σε ολόκληρη τη ζωή μας, στη δική μου, στης αδελφής μου και στων παιδιών μας», είπε.