Σήμερα θα έμπαινε άνετα στην τελική 10άδα του GNTM - Με μακριά μαλλιά και αγνώριστη η Ασημίνα Χαρίτου

Οι πόζες της στο Instagram προκαλούν παραλήρημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σήμερα θα έμπαινε άνετα στην τελική 10άδα του GNTM - Με μακριά μαλλιά και αγνώριστη η Ασημίνα Χαρίτου

Την Ασημίνα Χαρίτου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM και παρόλο που όλοι έλεγαν πως είναι ένα από τα φαβορί, τελικά αποχώρησε μια ανάσα πριν από την τελική 10αδα. Στη συγκεκριμένη δοκιμασία αποχώρησης, οι παίκτες αρχικά πόζαραν στον φακό της Ζενεβιέβ Μαζαρί δαγκώνοντας ένα μήλο ενώ στη συνέχεια έπρεπε να αναδείξουν την αθώα τους πλευρά, υποδυόμενες την Εύα κι έχοντας δίπλα τους τον Αδάμ.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε το αβαντάζ και έπρεπε να διαλέξει μια κοπέλα η οποία θα είχε τον Αδάμ με γυρισμένη πλάτη στη φωτογράφιση τους. Τελικά διάλεξε την Άννα για το ντισαβαντάζ η οποία εν τέλει πήρε την καλύτερη φωτογραφία. Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν οι Χαρά, Μαρία και Ασημίνα, ωστόσο η Ασημίνα ήταν εκείνη που αποχώρησε.

Τι κάνει η Ασημίνα Χαρίτου από το GNTM σήμερα

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2, με τα ginger μαλλιά σήμερα είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ ασχολούταν με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού για 14 χρόνια.

Στα 19 της χρόνια εντελώς τυχαία της πρότειναν να ασχοληθεί με το modelling και τότε της μπήκε το μικρόβιο για να δουλέψει στο χώρο επαγγελματικά. Γρήγορα όμως απογοητεύτηκε και τα παράτησε για δύο λόγους κυρίως όπως έχει πει: “Απογοητεύτηκα που δεν έπαιρνα δουλειές και μου έλεγαν να αδυνατίσω.” Λίγα χρόνια αργότερα δοκίμασε ξανά την τύχη της δηλώνοντας συμμετοχή στο GNTM 2 και έγινε ευρέως γνωστή.

Σήμερα, η Ασημίνα, διαθέτει ένα δυνατό λογαριασμό στο Instagram στον οποίο ανεβάζει συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της και "καυτές" φωτογραφίες οι οποίες μας κόβουν την ανάσα - δείτε topless φωτογραφία της.