Με τούρτα μεγαλύτερη και από το παιδί της - Οι τρυφερές ευχές της Μορφούλα Ντώνα για τα 2α γενέθλια του γιου της

Δεν κρύβεται η χαρά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τούρτα μεγαλύτερη και από το παιδί της - Οι τρυφερές ευχές της Μορφούλα Ντώνα για τα 2α γενέθλια του γιου της

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Μορφούλα Ντώνα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, ενώ βάφτισε και τον μικρό της γιο, Απόλλωνα. Την ίδια ευτυχία βίωσε ξανά, καθώς στις 29/8 έκανε γνωστό πως το παιδί της είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 2.

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά της, γι' αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι που του ετοίμασε μαζί με τον καλό της. Το θέμα του ήταν η ζούγκλα και η τούρτα ήταν μεγαλύτερη και από τον ίδιο τον Απόλλωνα.

Οι αναρτήσεις της Μορφούλας Ντώνα για τα γενέθλια του γιου της

"Χρόνια πολλά ζωή μου, καρδιά μου, ήλιε μου, φεγγάρι μου, χαρά μου!! Σ'αγαπώ", έγραψε αρχικά.

Μορφούλα Ντώνα γιος

Και σε μία δεύτερη ανάρτηση συμπλήρωσε: "Τα 2α μας γενέθλια !!! Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις ευχές σας,γιατί δεν έχω καταφέρει να απαντήσω σε όλους προσωπικά!!! Τα γενέθλια του Απόλλωνα συμπίπτουν με το τέλος μια εποχής και το ξεκίνημα της καινούριας σχολικής χρονιάς..καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά !!!".

Μορφούλα Ντώνα οικογένεια

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Μορφούλα Ντώνα

Δυστυχώς, πριν από τον Απόλλωνα είχε και μία αποβολή

Η Μορφούλα Ντώνα μίλησε στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Τρίτης 5/1/21 και συγκλόνισε με την εξομολόγηση της για το μωράκι που είχε χάσει στο παρελθόν.

Η Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τις δυσκολίες που βίωσε για έξι χρόνια μέχρι να καταφέρει να γίνει μαμά αλλά και στο μωρό που έχασε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Μορφούλα Ντώνα είπε χαρακτηριστικά: «Ο μικρός απολαμβάνει την καραντίνα γιατί έχει 24 ώρες τη μαμά του. Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας κάναμε εξωσωματική. Όσες γυναίκες προσπαθούν, να μη το βάλουν κάτω. Αξίζει να ζήσεις τη μητρότητα.

Έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και είπα στον άντρα μου “αν όλα πάνε καλά, την επόμενη χρονιά θα έχουμε μωράκι”. Τους δύο πρώτους μήνες ήταν δίδυμη η κύηση, αλλά το ένα μωράκι παλινδρόμησε. Η πρώτη μου σκέψη ήταν «τι έκανα λάθος;». Τελικά όλα είναι θέμα φύσης.

Πάντα είμαστε αγαπημένοι με τον σύζυγό μου. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, με πολιόρκησε πολύ καιρό. Ο σύζυγός μου θέλει να ονομάσουμε το παιδί “Δίας”», κατέληξε λέγοντας η Μορφούλα Ντώνα η οποία στο παρελθόν είχε αναφερθεί ξανά στην αποβολή που είχε.