Διπλή χαρά για την Μορφούλα Ντώνα - Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της

Οι τρυφερές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διπλή χαρά για την Μορφούλα Ντώνα - Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της

Η Μορφούλα Ντώνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς το Σάββατο που μας πέρασε 28/8 η ίδια παντρεύτηκε αλλά βάφτισε και τον ενός έτους γιο της. Η γνωστή Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ αλλά και νικήτρια του «Dancing with the stars» παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στις Σπέτσες.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά και για το μωράκι το οποίο είχε χάσει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Μορφούλα Μυλωνά και ο Γιάννης Πατλάκας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας κι εννοείται δίπλα τους είχαν ένα αρκετά στενό οικογενειακό αλλά και φιλικό κύκλο. Μάλιστα, οι νονοί του αγαπημένου τους γιου ήταν τέσσερις.

Πιο συγκεκριμένα είναι ο Νίκος Πλατανισιώτης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με τη σύζυγό του, ο Θανάσης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σπετών και η Τίνα Αλευρογιάννη.

Η είδηση έγινε γνωστή από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν μέσα από τα social media στον προσωπικό λογαριασμό της Μορφούλας Ντώνα αλλά και των καλεσμένων της.

Δείτε παρακάτω τις τρυφερές φωτογραφίες από την υπέροχη στιγμή της Μορφούλας Ντώνας

Μορφούλα Ντώνα

Ντώνα Μορφούλα και ο γιος της

Οι καλεσμένοι στον γάμο της Μορφούλας Ντώνα

Ο υπέροχος γάμος της Μορφούλας Ντώνας

Συγκλόνισε η Μορφούλα Ντώνα για την αποβολή της - «Είναι δύσκολο για κάθε γυναίκα...»

Η Μορφούλα Ντώνα βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Pop Up και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την αποβολή που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή η κατάσταση είναι δύσκολη για κάθε γυναίκα.

Η Ολυμπιονίκης έφερε πριν από λίγο καιρό στον κόσμο το παιδάκι της και εξήγησε πόσο ενθουσιασμένη είναι μαζί του ενώ αποκάλυψε πως κυοφορούσε δύο μωρά και έχασε το ένα.

«Νιώθω υπέροχα, φανταστικά. Είμαστε τρελοί μαζί του. Κάθε μέρα βλέπουμε κάτι καινούργιο μαζί του και ανυπομονούμε για αυτά τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να το ζήσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται.

Δυστυχώς το ένα μωράκι παλινδρόμησε. Είναι δύσκολα για κάθε γυναίκα πόσο μάλλον για μία γυναίκα που χάνει μία εγκυμοσύνη. Είχα άλλη μία απώλεια στην εγκυμοσύνη μου. Έχασα το σκυλί μου που ήμασταν μαζί 8 χρόνια. Πραγματικά ένιωθα μητέρα από πριν και ήταν μεγάλη απώλεια αυτή για εμένα», είπε η Μορφούλα Ντώνα.